03 / 05 / 2024

vergi rekortmeni Şekip Karakaya

vergi rekortmeni Şekip Karakaya

2014 yılının en çok gayrimenkul vergisi ödeyenleri arasında 10. sırada yer alan Şekip Karakaya kimdir? Şekip Karakaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şekip Karakaya...

Matild Manukyan'ın mirasında 36 akrabası hak sahibi çıktı!

Eski vergi rekortmeni, genelev kraliçesi Matild Manukyan'ın mirasına ortak olmak isteyen 36 akrabasının avukatı Oktay Köse, 36 kişinin mirasta hak sahibi olduğunu kanıtladı.

Matild Manukyan'ın mirasında asıl kavga şimdi başlıyor!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan'ın milyonlarca TL'lik mirasının tek sahibi Kerope Çilingir'in geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmesinin ardından yasal mirasçıların kim olduğu belli oldu.

Vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın mirası dava konusu oldu!

Vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı 80 yaşındaki Kerope Çilingir’in vefatının ardından mal varlığına tedbir konuldu.

Matild Manukyan'ın tek mirasçısı Kerope Çilingir hayatını kaybetti!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan 80 yaşındaki Kerope Çilingir yaşamını yitirdi. 

Matild Manukyan'ın miras davası yılan hikayesine döndü!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan Kerope Çilingir’in (80) kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman’la evlenmesnin ardından, kızı Dora Çilingir arasında yaşanan miras davası yılan hikayesine döndü...

Matild Manukyan'ın miras davasında sular durulmuyor!

Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan Kerope Çilingir’in (80) kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman’la evlenmesi sonrası, kızı Dora Çilingir arasında yaşanan miras davasında sular durulmuyor...

Emay İnşaat'ın konkordato davası 6 Şubat'ta!

İstanbul merkezli birçok önemli projeye imza atan ve vergi rekortmeni şirketler arasında bulunan Emay İnşaat, konkordato talebinde bulundu. 

2017 gelir vergisi rekortmeni Şarık Tara oldu!

Türkiye'nin gelir vergisi rekortmeni, 2017 yılı için 53 milyon 583 bin 488 lira vergi tahakkuk ettirilen Şarık Tara oldu....

Matild Manukyan'ın mirası paylaşılamadı!

Eski vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın mirası paylaşılamadı. Manukyan’ın gelirleri, 220 ticari taksi, 486 taşınmaz, hisseler, dövizler ve banka hesaplarından oluşan dev mirası için 16 kişi talip oldu. 

İşte Türkiye'nin 2015 emlak vergisi rekortmenleri!

Türkiye'nin vergi rekortmeni 2015 yılı için 45 milyon 157 bin 918 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel oldu. Peki kimler ne kadar emlak vergisi ödeyerek listeye adını yazdırdı? İşte Türkiye'nin 2015 emlak vergisi rekortmenleri...

Semahat Sevim Arsel Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu!

Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden ilk 100 mükellefi açıkladı. Buna göre, 2015 için 45 milyon 157 bin 918,24 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel, Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu.

Şarık Tara Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde 3.sırada!

Türkiye'nin vergi rekortmeni, 2015 yılı için 45 milyon 157 bin 918 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel oldu. 2014 yılının vergi rekortmeni Şarık Tara ise bu yıl 3.sırada yer aldı.

Havza vergi rekortmeni Burhan Büyük oldu!

Havza Vergi Dairesinden yapılan açıklamaya göre, 2015 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi rekortmeni inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit Burhan Büyük oldu.

vergi rekortmeni Şekip Karakaya Haberi

vergi rekortmeni Şekip Karakaya

Şekip Karakaya kimdir?

Şekip Karakaya, 2014 yılının en çok gayrimenkul vergisi ödeyenleri arasında 10. sırada yer alıyor.


Şekip Karakaya, 1953 yılında Adana'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da yaptı. Daha 13 yaşında iken babasına ait açık hava sinemasını 10 yıl boyunca işletti. 


Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat - Maliye Bölümünden 1974 yılında mezun oldu. 1975-1976 yıllarında, İşletme İktisadi Enstitüsü'nde lisansüstü bir çalışma yaptı. Profesyonel meslek hayatına Sabancı Holding Bünyesindeki kuruluşlarda başladı. 1981 yılında, Sampaş Bilişim ve İletişim Sistemleri AŞ'yi kurdu.

Henüz bilgisayarın "IBM" markası ile özdeşleştiği bir dönemde, Sampaş'ın Türkiye'de ilk defa donanım satışı dışında yazılım, eğitim, servis ve destek faaliyetleri ile müşteri memnuniyetini hedefleyen anahtar teslimi çözüm sağlayıcı firma olmasını sağladı. Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile başlayan "Girişimcilik, Bilişim ve...