17 / 05 / 2024

vergi yapılandırmaları 2. taksiti 2017

vergi yapılandırmaları 2. taksiti 2017

Vergi yapılandırmalarının 2. taksit ödemeleri bu ayın sonunda bitiyor. Yapılandırmanın bozulmaması adına henüz ödeme yapmamış mükelleflerin bu süreyi kaçırmamaları şart..

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

Aman kaçırmayın! Yapılandırmada son başvuru işte bu tarihte!

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma kanunu, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Peki vergi yapılandırma düzenlemesinden kimler faydalanacak, yapılandırmada başvuru süresi ne zaman sona erecek? İşte yanıtı...

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Dikkat! SGK yapılandırmaları için son tarih!

Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren 7326 sayılı Kanun'dan yararlanmak için başvuru süresi 30 Eylül tarihinde dolacak.

Dikkat! Vergi yapılandırması ve ödeme süresi uzatıldı!

7326 sayılı vergi yapılandırma kanununa ilişkin süre uzatımı gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre başvuru ve ödeme süresi 1 ay uzatıldı.

Yapılandırmada son gün! Vergi daireleri bugün kaça kadar açık?

Kamuya olan vergi ve idari para cezası borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmeleri için 2. taksit ödemelerini bugün yapmaları gerekiyor...

Yapılandırmada 2. taksitte son gün 31 Mart!

Kamuya olan vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandırma fırsatı olanların, uygulamadan faydalanabilmesi için 2. taksit tutarlarını 31 Mart’a kadar ödemeleri gerekiyor...

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

Vergi dairelerinin hafta sonu açık olacağın duyurulmasının ardından vergi borçlarını ödemek ve yapılandırma işlemini son güne bırakanlar vergi dairelerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Vergi ve borç yapılandırmasında son gün!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamından yararlanmak isteyenlerin bugün mesai bitimine kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

24 günde 20,7 milyar liralık alacak yapılandırıldı!

Vergi ve diğer bazı alacakların yapılandırılmasına için bugüne kadar 2 milyon 787 bin mükellef başvuruda bulunurken, 24 günlük süreçte 20 milyar 662 milyon liralık alacak yapılandırıldı.

Emlak vergisi yapılandırma ne zaman 2021?

Vergi yapılandırması son dakika gelişmeleri mecliste görüşmeler yapılamaya başlandığından beri araştırılıyordu. Peki emlak vergisi yapılandırması çıktı mı? Emlak vergisi yapılandırması ne zaman 2021? İşte tüm merak edilenler...

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunda değişiklik!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

vergi yapılandırmaları 2. taksiti 2017 Haberi

vergi yapılandırmaları 2. taksiti 2017

Yapılandırılan vergi borcunun Ocak ayında yapılması gereken 2. taksit ödemeleri ertelenmişti. Yeniden yapılandırma kapsamında 2016 yılı Kasım ve Aralık aylarında vergi ödemelerini yapamayanlara Mayıs ayı sonuna kadar zaman tanınmıştı.


Buna göre borçların yeniden yapılandırılması başvurusunda bulunduğu halde ödemesi gereken tutarları süresinde ödemeyenler, borçlarını geç ödeme zammıyla birlikte 2017 yılı Mayıs ayı sonuna kadar ödeyebiliyor. 


Henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin yapılandırmalarının bozulmamaları adına ay sonuna kadar ödeme yapmaları gerekiyor.


Yapılandırmada bir sonraki taksit ne zaman?

Yapılandırma kapsamındaki taksitler 4'er ay ötelenerek ödeniyor. Ocak ayında yapılması gereken ödemeler Mayıs ayında Mayıs ayında, Şubat ayında yapılması gerekenler Haziranda ve izleyen her taksit bu şekilde 4 ay ötelenerek ödenebiliyor.


İnternetten nasıl ödeme yapılır?

Yapılandırma borcu sorgulama ve ödeme İşlemleri GİB'in internet şubesinden yapılabildiği gibi mobil uygulamasından da gerçekleştirilebiliyor. Böylece...