09 / 05 / 2024

Vestel Elektrik hisseleri

Vestel Elektrik hisseleri

Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı.

Aktif İyon Teknolojili Vestel Kurutma Makinesi Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi...

Çamaşırlar, Vestel'in geliştirdiği aktif iyon teknolojisine sahip kurutma makinelerinden elektrostatik yüklerden arınarak çıkıyor. Kırışıklık düzeyi azalmış bu çamaşırları ütülemek de kolaylaşıyor. Peki, Vestel Kurutma Makinesi ne kadar elektrik harcar?

Elektrik süpürgesi arayanlar! İşte Vestel elektrikli süpürgelerin Mart 2022 güncel fiyat listesi…

Toz torbalı, torbasız, dikey, şarjlı ya da robot süpürge mi arıyorsunuz? Vestel elektrik süpürgelerinin güncel fiyatlarını sizler için derledik...

Park Elektrik’ten Cengiz İnşaat’a satış!

Park Elektrik hisseleri bakır üretim varlıklarını satış kararını açıkladı. Kararın aldından şirketin hisseleri yüzde 10 kadar yükseldi.

Seçim sonrası inşaat şirketlerinin hisseleri yükseldi!

Seçim sonrası AKP’nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi.

Lefkoşa Vestel LED ile aydınlanacak!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (KIBTEK) düzenlediği LED Aydınlatma dönüşümü ihalesinin ilk etabı olan Lefkoşa Bölgesindeki 10 bin adet yol armatürü değişimi projesini Vestel-Çeliksan konsorsiyumu kazandı.

Vestel enerji verimliliği rekora koşuyor!

Vestel, Ocak ayının ikinci haftası kutlanan Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada enerji verimliliği yüksek dayanıklı tüketim ürünleri kullanımının önemine dikkat çekti. Türkiye Vestel'lendiğinde elektrik tüketimi yüzde 12 azalacak.

Vestel, dünya rekoruna oynuyor!

Vestel, Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla yayınladığı açıklamada, enerji verimliliği yüksek dayanıklı tüketim ürünü kullanımının önemine dikkat çekti: "Bütün Türkiye Vestel'lendiğinde ülkedeki elektrik tüketimi yüzde 12 azalacak."

Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı!

Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı.

Vestel rekor kırıyor!

Vestel’in su ve elektrik tüketiminde tasarruf rekortmeni çamaşır makinesi mağazalardaki yerini aldı. Vestel tarafından geliştirilen Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesi, enerji verimliliğinde kendi kategorisinde dünya rekoruna sahip.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30'a ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30' a ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı.

Vestel Elektrik hisseleri Haberi

Vestel Elektrik hisseleri

Vestel Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


29.12.2014 tarihinde Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili 10,75 fiyat seviyesinden 14.090 TL nominal değerli payın alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketimizin Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 29.12.2014 tarihi itibariyle %94,54'e ulaşmıştır.

İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda...