17 / 05 / 2024

vestel hedefleri

vestel hedefleri

Vestel, Köln’de düzenlenen, 200 firmanın katıldığı Living Kitchen Fuarı’nda 58 farklı beyaz eşya ve ankastre ürünüyle yer aldı. Firma 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor..

Vestel Polonya'daki fabrikasını 31,4 milyon dolara sattı!

Vestel, Polonya'nın Wroclaw şehrinde bulunan fabrikasını, bina ve arazisiyle birlikte 31,4 milyon ABD doları bedelle LG Chem Wrocław Energy Sp. zo.o.'ya sattı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel ekranları kullanılacak!

Yarın hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel City'de üretilen uçuş bilgilendirme ekranları kullanılacak.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Vestel'den Manisa'ya 70 milyon euroluk fabrika!

Vestel, Vestel City içerisinde 70 milyon euroluk yeni bir fabrika yatırımı yapıyor. Manisa'da inşa edilecek fabrikanın 2018 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

3. havalimanının uçuş bilgilendirme ekranları Vestel'e emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın tüm uçuş bilgilendirme ekranları Vestel teknolojisine emanet. Vestel’in sektöre özel geliştirdiği ekranlar; uçuş saatlerinden kapı ve kontuar bilgilerine kadar tüm bilgileri yolculara kesintisiz aktaracak.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Vestel'e ürün geliştirme süreci ödülü!

Vestel Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından Ürün Geliştirme Süreci Ödülüne layık görüldü.

Vestel, Manisa'da 70 milyon TL'lik fabrika kuracak!

Vestel, 2017’ye önemli bir yatırım kararıyla girdi. Şirket Manisa’da çamaşır ve kurutma makinesi üretimi için 70 milyon euroluk yeni bir fabrika kuracağını açıkladı. Kentte ciddi bir istihdam yaratacak yatırımın Haziran 2018’de tamamlanması planlanıyor

Vestel ile Fenerbahçe arasında lisans anlaşması yapıldı!

Sarı-lacivertli kulüp, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı

Vestel, Polonya’da şirket satın aldı!

Vestel Elektronik'in bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, Polonya'da faaliyet gösteren Compal Electronics Europe şirketinin hisselerinin alımına yönelik hisse alım sözleşmesi imzaladı.

Vestel, Güney Amerika ve Uzak Asya'da fabrika kuracak!

Güney Amerika ve Uzak Asya'daki yüksek vergi oranlarını aşmayı planlayan Vestel, 5-6 ülkede, fabrika kurmak için görüşme gerçekleştiriyor.

vestel hedefleri Haberi

vestel hedefleri

Vestel, Köln’de düzenlenen, 200 firmanın katıldığı Living Kitchen Fuarı’nda 58 farklı beyaz eşya ve ankastre ürünüyle yer aldı.


2016’nın buzdolabını standında sergileyen Vestel’in beyaz eşyada 1 milyar dolarlık ihracat hedeflediğini belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan şunları ifade etti:


“Beyaz eşya, Vestel’in toplam ihracatının ise yüzde 33’ünü oluşturuyor. Vestel’in beyaz eşya pazarları arasında Avrupa, en büyük paya sahip. Beyaz eşya ihracatının yüzde 78’i Avrupa’ya, geri kalanı ise Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerine yapılıyor. Fransa, İngiltere, İtalya, Almanya, İspanya 2014’te en çok satış yaptığımız ülkeler arasında. Kısacası Avrupa’nın tenceresi artık Vestel’le...