17 / 05 / 2024

Vestel Sharpın avrupadaki satış hakları

Vestel Sharpın avrupadaki satış hakları

Vestel, Japon elektronik devi Sharp ' ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı. Şirket, 5 yıllık anlaşmayla Avrupa ' daki pazar payını artırmayı hedefliyor...

Vestel SB14001 mini buzdolabında yılın fırsatı! Mini buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Evlerde ve özelliklerde iş yerlerinde sıkça kullanılan mini buzdolabı, boyutu sayesinde çok fazla alan kaplamazken, yiyecek ve içeceklerinizi uzun süre taze tutmanızı sağlıyor. Vestel de SB14001 mini buzdolabını piyasaya çıkararak mini buzdolabı konusunda tüm beklentileri karşılıyor.

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı konusunda her geçen gün bir üretici firma, yeni bir adım atıyor. Son olarak, Vestfrost da Vestel garantisiyle satılan yeni bir no-frost buzdolabını satışa çıkardı.

Vestel NF48001 no-frost buzdolabının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Düğün sezonunun kapanmasına az bir süre kala halen evlenmek isteyenler için Vestel’den sürpriz bir haber geldi. Vestel, NF48001 no-frost buzdolabını uygun fiyatla satışa çıkardığını açıkladı.

Vestel KM 9701 9 kg kurutma makinesi piyasaya çıktı! Özellikleri ve fiyatıyla adeta göz doldurdu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Vestel, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde teknolojik ürünlerinden kurutma makinesi konusunda dev bir adım attı. KM 9701 9 Kg kurutma makinesini üreten Vestel, ürünü görücüye çıkardı.

Vestel SC55001 statik buzdolabında yüzde 10 indirim! Son tarih belli oldu! Acele edin!

Vestel, buzdolabı almak isteyenleri çok sevindirecek bir haberle geri döndü. SC55001 statik buzdolabında yüzde 10 indirim kampanyasının başladığını duyuran Vestel, kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu ve 31 Aralık’ta sona ereceğini açıkladı.

Vestel 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV peşin fiyatına 4 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel, televizyon izlemeyi zevk haline getiren bir televizyonla adeta müşterilerinin gönlünü fethetti. 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV’yi satışa çıkaran Vestel, ayın zamanda peşin fiyatına 4 taksit imkânının da olduğunu açıkladı.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Vestel 4K Smart QLED TV ve 3 ürün daha ürün alana 7 bin 500 TL indirim! Acele edin!

Vestel’den evine dörtlü ürün grubu almak isteyenlere indirim haberi geldi. Vestel, 4K Smart QLED TV ve 3 ürün daha alana 7 bin 500 TL indirim yapacağını duyurdu. Bu haberin ardından evine TV ve beyaz eşya almak isteyenler Vestel’in bu kampanyasını araştırmaya başladı.

Vestel 55 inç 139 Ekran 4K televizyon fiyatını 15 bin 999 TL yaptı

 Vestel 55 inç 139 Ekran 4K televizyon fiyatını 15 bin 999 TL olarak açıkladı. İşte detaylar...

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Vestel Sharpın avrupadaki satış hakları Haberi

Vestel Sharpın avrupadaki satış hakları

Vestel, Japon elektronik devi Sharp'ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı. Şirket, 5 yıllık anlaşmayla Avrupa'daki pazar payını artırmayı hedefliyor.


Türk şirketlerinin dünyadan şirket satın alma operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin önde gelen elektronik devlerinden Vestel, Sharp'la lisans anlaşması imzaladı. Vestel Şirketler Grubu'nun yüzde 100 bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, dün imzaladığı anlaşmayla, Sharp markası lisansı altında küçük ev aletleri ile beyaz eşya ürünlerini üretme ve Avrupa'da satış yetkilerini devraldı. Vestel Ticaret, 1 Ocak 2015 itibarıyla Vestel Beyaz Eşya fabrikalarında ve Sharp Corporation'ın Asya'daki tesislerinde Sharp markası altında üretilen ürünlerin Avrupa'daki satıcısı olacak. Anlaşmanın 5 yıllık olduğunu söyleyen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "Sharp'la sadece rekabet gücümüzü artırmayacağız, Avrupa'daki pazar payımızı da hızla büyüteceğiz. Son 16...