08 / 05 / 2024

Vestel zararları

Vestel zararları

Vestel Elektronik üçüncü çeyrekte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. KAP'a gönderilen üçüncü çeyrek sonuçlarına göre şirketin dokuz aylık net kârı 78.6 milyon lira oldu. Geçen sene aynı dönemde 91 milyon lira zarar açıklanmıştı.

Vestel, 46 milyon lira zarar açıkladı!

Vestel Elektronik üçüncü çeyr kte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. Satış gelirleri üçüncü çeyrekte yüzde 16.9 artarak 1.87 milyar lira olan Vestel Elektronik'in dokuz aylık satış gelirleri ise 5.5 milyar liraya ulaştı.

Özel iletişim vergisinden deprem zararları için ne kadar pay ayrıldı?

Özel İletişim Vergisinin ne kadarının depremden korunma ve deprem zararları için harcandığı meclis gündeminde konu oldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel ekranları kullanılacak!

Yarın hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel City'de üretilen uçuş bilgilendirme ekranları kullanılacak.

Depremin zararlarını azaltmanın yolu dayanıklı yapılar inşa etmek!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, depremlerin oluşturacağı bu zararları azaltmanın en etkin iki yolu ise depreme dayanıklı yapılar inşa etmek olduğunu söyledi...

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Vestel'den Manisa'ya 70 milyon euroluk fabrika!

Vestel, Vestel City içerisinde 70 milyon euroluk yeni bir fabrika yatırımı yapıyor. Manisa'da inşa edilecek fabrikanın 2018 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

3. havalimanının uçuş bilgilendirme ekranları Vestel'e emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın tüm uçuş bilgilendirme ekranları Vestel teknolojisine emanet. Vestel’in sektöre özel geliştirdiği ekranlar; uçuş saatlerinden kapı ve kontuar bilgilerine kadar tüm bilgileri yolculara kesintisiz aktaracak.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Vestel'e ürün geliştirme süreci ödülü!

Vestel Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından Ürün Geliştirme Süreci Ödülüne layık görüldü.

Vestel, Manisa'da 70 milyon TL'lik fabrika kuracak!

Vestel, 2017’ye önemli bir yatırım kararıyla girdi. Şirket Manisa’da çamaşır ve kurutma makinesi üretimi için 70 milyon euroluk yeni bir fabrika kuracağını açıkladı. Kentte ciddi bir istihdam yaratacak yatırımın Haziran 2018’de tamamlanması planlanıyor

Trabzon ve Giresun'da yaşanan sel nedeniyle oluşan zararlar TBMM'de!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon ve Giresun'da meydana gelen sel felaketleri nedeniyle oluşan zararların tazminine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Vestel ile Fenerbahçe arasında lisans anlaşması yapıldı!

Sarı-lacivertli kulüp, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı

Vestel, Polonya’da şirket satın aldı!

Vestel Elektronik'in bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, Polonya'da faaliyet gösteren Compal Electronics Europe şirketinin hisselerinin alımına yönelik hisse alım sözleşmesi imzaladı.

Vestel, Güney Amerika ve Uzak Asya'da fabrika kuracak!

Güney Amerika ve Uzak Asya'daki yüksek vergi oranlarını aşmayı planlayan Vestel, 5-6 ülkede, fabrika kurmak için görüşme gerçekleştiriyor.

Vestel zararları Haberi

Vestel zararları


Vestel Elektronik üçüncü çeyrekte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. Şirket geçen yıl aynı dönemde 28 milyon lira zarar açıklamıştı.


KAP'a gönderilen üçüncü çeyrek sonuçlarına göre şirketin dokuz aylık net kârı 78.6 milyon lira oldu. Geçen sene aynı dönemde 91 milyon lira zarar açıklanmıştı.


Satış gelirleri üçüncü çeyrekte yüzde 16.9 artarak 1.87 milyar lira olan Vestel Elektronik'in dokuz aylık satış gelirleri ise 5.5 milyar liraya...