02 / 05 / 2024

Vetsel Elektronik notu

Vetsel Elektronik notu

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Sarılar İnşaat ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Sarılar İnşaat ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Ahmet Sari Şube Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Vestel Elektronik'ten geleceğe yönelik değerlendirmeler!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sn. Turan Erdoğan dün akşam basın mensupları ile yaptığı toplantıda Vestel Elektronik'in 2014 yılı ile ilgili değerlendirmelerini paylaşmıştır.

Ferrarili müteahhidin elektronik kelepçe talebi!

Antalya'da 500'e yakın kişiyi ev vaadiyle dolandırdığı gerekçesiyle 14 ay cezaevinde kalan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ferrarili müteahhit Ahmet S.'nin strese girdiği gerekçesiyle elektronik kelepçenin çıkarılması talebi reddedildi

Hüma Yapı İnşaat Turizm Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüma Yapı İnşaat Turizm Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Hussein A.M. Ezzawi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Elektrik-elektronik ihracatı 12 milyar doları aştı!

Beyaz eşyadan televizyona, kablodan elektrikli aletlere kadar pek çok farklı ürün gruplarını bünyesinde bulunduran elektrik - elektronik sektörü, geçen yıl ihracatını 12 milyar 390 milyon dolara taşıdı.

Göktürkler İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürkler İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Taner Rıfat Yiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

İzocam’ın kurumsal yönetim derecelendirme notu 8,76 olarak açıklandı!

İzocam’ın kurumsal yönetim derecelendirme notu 8,76 olarak açıklandı.İzocam'ın Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde değerlendirilmesi sonucu hesaplanan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 8,76 oldu.

Samtco İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samtco İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Taher Alsawady, Hussain Alsawadi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Vestel Elektronik Vesbe'den hisse alımı gerçekleştirdi!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Vesbe'den hisse aldı.

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Demir, Abdulsamet Duran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Fitch Türkiye'nin kredi notu için tarih verdi!

Fitch tarafından dün yayımlanan ülke notu derecelendirme takvimine göre Türkiye 'nin kredi notuna dair değerlendirme 20 Mart Cuma günü ve 18 Eylül Cuma günü yayımlanabilecek.

Tapu işlemleri elektronik ortamda yapılabilecek!

Yeni yılda uygulamasına başlanacak e-ipotek ile onama ipotek işlemlerinde taşınmaz malikinin tapu müdürlüğüne müracaatına gerek kalmadan, elektronik ortam üzerinden ilgili kurumun talebiyle işlemler gerçekleşecek..

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Selami Güleç Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Vetsel Elektronik notu Haberi

Vetsel Elektronik notu

Vestel Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's  31.10.2014 tarihli basın açıklamasında Şirketimizin kredi notu görünümünü durağandan pozitife revize edip, uzun dönem kredi notunu "B-"de koruduğunu belirtmiştir. Standard and Poor's konu ile ilgili yaptığı açıklamada kredi notunun görünümünün pozitife revize edilmesinde Şirketin operasyonel performansında gözlenen iyileşme ve 2015 yılında Şirket için pozitif nakit akım yaratma beklentisinin etkili olduğunu belirtmiştir. Açıklamada pozitif görünümün Şirketin likidite pozisyonunun beklentileri kapsamında güçlenmesi durumunda not artırım olasılığına işaret ettiği...