04 / 05 / 2024

Veysel Bakgör Bursa dönüşüm

Veysel Bakgör Bursa dönüşüm

MÜSİAD Bursa Şubesi, İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. BAKYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'ün katıldığı etkinlikte inşaat sektörünün 2016 yılı değerlendirmesi ile 2017 yılı beklenti ve hedefleri masaya yatırıldı.

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Prof. Dr. Naci Görür o ilçeyi işaret etti! Kurtulma şansı yok, muhakkak taşınmalı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesini işaret ederek "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Bursa'da ciddi bir inşaat hacmi var!

Bursa'da bugüne kadar çok sayıda konut üreten Yusuf Bakgör, YB Yapı markasıyla yeni bir dönem başlattı. Projelendirmeden anahtar teslimine kadar her aşamada büyük bir titizlikle hayata geçirdikleri konutlarda, kullanıcılara iyi bir yaşam sunmayı hedefliyorlar...

Ekonomik ve siyasi istikrar kalkınma hızını zirveye taşıyacak!

Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör seçim sonuçlarını değerlendirdi. İşte, Veysel Bakgör'ün seçim değerlendirmesi... 

Bakyapı'dan 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırım!

2018-2019 yatırımları ile gelecek hedeflerini anlatan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırıma imza attıklarını açıkladı..

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Gür Toprak ve Veysel Gür ortaklığında kuruldu. 

Kentsel dönüşümde düğümler çözülmeli!

BURSA İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Bursa’da kentsel dönüşümün hızlanması gerektiğini açıkladı.

Veysel Bakgör'den 15 Temmuz açıklaması!

Türkiye’nin geçtiğimiz yılın 15 Temmuz’unda gerçekleşen hain darbe girişimini adeta tek vücut olarak bertaraf ettiğini vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin birinci yıldönümüne ilişkin açıklamada bulundu..

Veysel Bakgör Bursa dönüşüm Haberi

Veysel Bakgör Bursa dönüşüm

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi.



İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Toplantısına MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, Sektör Kurulları Başkanı Mutlu Olağaner, İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı Alparslan Şenocak ve MÜSİAD üyesi iş adamları katıldı. BAKYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'ün konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte inşaat sektörünün 2016 yılı değerlendirmesi ile 2017 yılı beklenti ve hedefleri masaya yatırıldı.


GÜRSES: 2017 İÇİN ÜMİTLİYİZ


Toplantıda konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, MÜSİAD'daki en önemli sektörlerden birinin de inşaat olduğunu söyledi. İnşaatın Bursa'da her yıl yükselen bir ivme içinde hareket ettiğini belirten Gürses, "Türkiye genelinde yaklaşık 6,5 milyon yeni konut ihtiyacı var. Bu da demek oluyor ki...