03 / 05 / 2024

veysel eroğlu temel atma töreni

veysel eroğlu temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanlığının çalışma alanına giren her alanda yatırımlara hızla devam ettiklerine dikkati çeken Veysel Eroğlu, yılbaşından bu yana 25 ilde 12,4 milyar lira yatırım bedelli 281 tesisin temel atma ve açılış törenini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu Kars'ta 12 tesisin toplu temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son derece stratejik bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada ayakta kalmanın yolu çok güçlü olmaktan, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmekten geçiyor" dedi.

Veysel Eroğlu Çanakkale'de toplu temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Allah nasip ederse 2015'e Çanakkale'yi, Gelibolu'yu muhteşem hale getireceğiz. Bütün şehitliklerimizi ihya ediyoruz" dedi. Bakan Eroğlu, Çanakkale'de toplu temel atma törenine katıldı...

Veysel Eroğlu: Ormanları parselliyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma törenine katılmak için Çankırı’ya geldi. Toplu açılış töreninde konuşan Eroğlu, ''Ormanlık alanları parselliyoruz. Talep edenlere kura ile bu alanları vereceğiz'' şeklinde konuştu.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu Bolu'da toplu açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolu'da 17 Temmuz kapalı Spor salonunda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu, salon girişinde bekleyen ormancılara selam verdi.

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: Sinop'ta bin 250 tesis yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı tesislerin temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere Sinop'a geldi. Eroğlu, İskele Meydanı'nda düzenlenen bazı tesislerin temel atma ve açılış törenine katıldı.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu, Nevşehir'e temel atma ve açılış törenleri için ziyarette bulundu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Katılımcı bir şekilde insan hak ve özgürlüklerini esas alan, onları koruyan, insana saygılı, insan haysiyetini koruyan anayasa yapmak için kolları sıvadık.

Veysel Eroğlu 16 yatırımın temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemize caka satan ülkeler yakın zamanda tarih sahnesinden silinecek. Türkiye'nin önü ise açıktır. Türkiye'yi küresel güç yapacağız" dedi.

Veysel Eroğlu: 5 ayda 418 tesisin temeli atıldı!

Veysel Eroğlu, "5 aylık sürede toplam 418 adet tesis ve eserin temel atma ve açılışlarını gerçekleştirdik. Bu tesislerin toplam yatırım bedeli ise 3,5 milyar lirayı aşıyor" dedi.

Veysel Eroğlu: 5 ayda 3,5 milyar kiralık yatırım yaptık!

Veysel Eroğlu "Haziran ayının başından itibaren yaklaşık 5 aylık süre zarfında büyük çoğunluğu bakanlığıma ait olan toplam 418 adet tesis ve eserin temel atma ve açılışlarını gerçekleştirdik. Tesislerin toplam yatırım bedeli ise 3,5 milyar lirayı aşıyor.

veysel eroğlu temel atma töreni Haberi

veysel eroğlu temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bakanlık olarak yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, ülke genelinde geçmişte hayal bile edilemeyecek yatırımların bir bir hayata geçirildiğini bildirdi. 


Son 13 yılda sulamadan enerjiye, ormancılık çalışmalarından meteoroloji yatırımlarına, tabii güzelliklerin korunmasından içme suyuna kadar Orman ve Su İşleri Bakanlığının çalışma alanına giren her alanda yatırımlara hızla devam ettiklerine dikkati çeken Bakan Eroğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:


"Bu çerçevede, 85 gün içerisinde 281 tesisin toplu temel atma ve açılış merasimlerini bizzat gerçekleştirdim. 25 farklı ile giderek oradaki vatandaşlarımızla birlikte coşku içinde programlarımızı gerçekleştirdik. Bu 281 eserin toplam yatırım bedeli ise 12,4 milyar lirayı aşıyor.


Bakanlık olarak o kadar çok yatırım yapıyoruz ki ben bu yatırımların açılış ve temel atmalarına yetişemiyorum. Bu sebeple kısa...