15 / 05 / 2024

veysel eroğlu Yüksek Hızlı Tren inşaatı göçük

veysel eroğlu Yüksek Hızlı Tren inşaatı göçük

Sakarya'da Yüksek Hızlı Tren istasyonunun inşaatında meydana gelen göçük hakkında konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: İnşallah herhangi bir ölüm hadisesi olmaz. Geçmiş olsun. Tabi iş güvenliği önemli. Daha dikkatli olunması lazım" dedi...

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Veysel Eroğlu: İstanbul'da 7 baraj inşa ettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "2071 yılına kadar İstanbul’da, 2060 yılına kadar da İzmir’de su meselesini kökünden çözdük." dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

Veysel Eroğlu: 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınlarına daha hızlı müdahalede bulunmak amacıyla 2019 yılına kadar, 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacağını bildirdi.

Veysel Eroğlu: Gazze'ye arıtma tesisi kurulması şart!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'ye deniz suyu arıtma tesisi kurulmasına ilişkin, "Orada yer altı su kaynakları veya yüzey suları yok. Mecburen denizden arıtılması lazım." dedi

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: 3 bin 107 tesisin yapımını tamamladık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, YÖK Başkanlığı Konferans Salonu'nda 13 yılda 123 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, "320'si baraj olmak üzere 3 bin 107 tesisi tamamladık. " dedi.

Veysel Eroğlu: Mikro HES projelerine izin yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hidro elektrik santrallerine (HES) yönelik izinler konusunda planlı çalışma yaptıklarını söyledi. Eroğlu, çok sayıda mini HES projesini geri çevirdiklerini dile getirdi.

Veysel Eroğlu: 1071 baraj göleti ve sulama tesisi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2019 yılına kadar 1071 baraj göleti ve sulama tesisini yapacağız. Biz bırakın göleti, barajı ve sulaması dahil 4.5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: Barajlarımız yüzde 60 oranında dolu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Sarılar Göleti için yıldırım imza!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

Veysel Eroğlu: 13 yılda 3 bin 107 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şuana kadar 13 yılda 123 milyar TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Sadece DSİ’de 320’si baraj olmak üzere 3 bin 107 tesisi tamamladık" dedi.

veysel eroğlu Yüksek Hızlı Tren inşaatı göçük Haberi

veysel eroğlu Yüksek Hızlı Tren inşaatı göçük

 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da YHT istasyon binası inşaatında meydana gelen göçükle ilgili, "İnşallah herhangi bir ölüm hadisesi olmaz. Geçmiş olsun. Tabi iş güvenliği önemli. Daha dikkatli olunması lazım" dedi.


Mahmudiye ilçesinde 1 Haziran'da tekrarlanacak yerel seçim öncesi AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Ayşe Güney'i ziyaret eden Eroğlu, daha sonra ilçeye bağlı Türkmen Mecidiye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 


Buradaki temaslarının ardından AK Parti Mahmudiye Seçim Koordinasyon Merkezi'ne giden Eroğlu, gazetecilerin Sakarya'da YHT istasyon inşaatındaki göçük meydana geldiğini hatırlatması üzerine, şunları söyledi:


"Beton dökülürken bir kaza olmuş. Neticede 5 kişi yaralanmış. Hastaneye kaldırıldılar. Müteahhit firmayla gerekli temaslar yapıldı. Şu anda TCDD ve Ulaştırma Bakanı gerekli incelemeyi yapıyor. Bana gelen son bilgi sadece yaralanmışlar. Allah'a şükür ölüm yok. İnşallah herhangi...