20 / 05 / 2024

Veysel Eroğlundan yeni projeler

Veysel Eroğlundan yeni projeler

Bakan Eroğlu Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak Kocaeli’ye 12 yılda, 154 milyon yatırım yaptıklarını söyledi, toplam maliyeti 23 milyon lira olan 7 projenin de müjdesini verdi.

Veysel Eroğlu 40 ilde 137 milyar liralık yatırımı açıkladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlar Kurulu’na yeni su projeleriyle ilgili brifing verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Veysel Eroğlu: 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınlarına daha hızlı müdahalede bulunmak amacıyla 2019 yılına kadar, 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacağını bildirdi.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya'ya 21 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığı döneminde kentte çok sayıda yatırım yapıldığını hatırlatarak, Kütahyalılar için 21 yeni yatırımın müjdesini verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Veysel Eroğlu'ndan Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesi!

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesiyle geldiğini söyledi. Eroğlu bu projelerin toplam maliyetinin 207 milyon TL değerinde olduğunu belirtti.

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya’ya 30 yeni yatarım!

Bakan Veysel Eroğlu, Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Eroğlu, Kütahya’ya bakanlığı ile ilgili 30 yeni yatarım müjdesi verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya'ya 30 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya’ya bakanlığı ile ilgili 30 yeni yatarım müjdesi verdi. Eroğlu, Kütahya il genelinde gölet, baraj, dere ıslahı, mesire alanı ve köhrü gibi 30 yeni proje müjdesi verdi.

Veysel Eroğlu 18 Temmuz'da İzmir projesini açıklayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 18 Temmuz Cumartesi günü il teşkilatının bayramlaşma programında İzmir'e 8 yeni yatırım müjdesi verecek.

Veysel Eroğlu İzmir'deki yeni projelerini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’de 2019 yılına kadar hayata geçirelecek projeleri açıklayarak, “ Bir bakan olarak değil, bir nefer olarak çalışacağım. Söz böyle verilir. Bizim sözümüz noterden daha sağlamdır." dedi

Veysel Eroğlu: Çeşme'de yeni konut alanları oluşturacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Veysel Eroğlundan yeni projeler Haberi

Veysel Eroğlundan yeni projeler

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Valilik 100. Yıl Salonu'nda basın mensupları ile bir araya geldi. Bakan Eroğlu Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak Kocaeli’ye 12 yılda, 154 milyon yatırım yaptıklarını söyledi, toplam maliyeti 23 milyon lira olan 7 projenin de müjdesini verdi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, basın mensupları ile Valilik’in 100. Yıl toplantı salonunda bir araya geldi. Bakan Eroğlu son 12 yılda Kocaeli’ye yapılan yatırım ve desteklerin 13 milyar lira olduğunu , Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ olarak kendilerinin ise 154 milyon lira yatırım yaptıklarını açıkladı. Basın açıklamasında Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da hazır bulundu.


ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlimize Dil Deresi...