08 / 05 / 2024

veysel tirkayi projeleri

veysel tirkayi projeleri

Belediye başkanlığında yakaladığı başarının sırrını paylaşan Başkan Tiryaki, geçmiş ve gelecek çalışmalarından bahsetti. Başkan Tiryaki, "Biz, sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki projeleri anlattı!

İzmir ziyaretinde Meslek Lisesi ve Selçuk Devlet Hastanesi gibi projelerini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'e yine bir müjdeyle geldi.

Veysel Eroğlu projeleri değerlendirdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye'de su konusunda ciddi sorun yaşandığını anımsatarak, "12 yıl önce birçok şehirde su yoktu. 76 şehrin su problemini çözdük" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki yeni projelerini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’de 2019 yılına kadar hayata geçirelecek projeleri açıklayarak, “ Bir bakan olarak değil, bir nefer olarak çalışacağım. Söz böyle verilir. Bizim sözümüz noterden daha sağlamdır." dedi

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki ile yenileniyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 30 Mart yerel seçimlerinden sonraki bir yılda yapılan tüm faaliyetleri gözler önüne serdi. 1 yılda yapılan tüm çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki, gelecek yılın projeleri hakkında da bilgi verdi.

Yeraltı gölet projeleri başlıyor!

Yeraltı gölet projeleri başlıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2015 yılından itibaren Türkiye genelinde yeraltı göletleri projelerini başlatacaklarını ifade etti.

İstanbul kent orman projeleri 2013!

Biri Bakanlık diğeri ise Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'a kurulacak kent ormanı projelerinin ayrıntıları için habere tıklayın. İşte İstanbul kent orman projeleri 2013...

Veysel Eroğlu: Silüeti bozan yapılanmaya karşıyım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İstanbul'da silüeti bozan dikey yapılanmaya karşı olduğunu belirtti...

Marin Yapı Bağdat Caddesi projeleri için 20 milyon dolar ayırdı!

İnşaat sektörüne yön veren Marin Yapı son dönemde gözünü Bağdat Caddesi'ne dikti. Bu kapsamda Bağdat Caddesi'ne kat karşılığı yenileme projeleri için 20 milyon dolar ayırdı...

TOKİ projeleri 2013!

TOKİ ve KİPTAŞ gibi devlet destekli özel yatırımcıların yüklendiği birçok konut projesi bulunuyor. Bu projeler özellikle maket üzerinden alım yapan müşteriler için ekstra bir güven oluşturuyor. İşte devlet destekli o konut projeleri....

Nanda Yapı'nın yeni projeleri, 2013 beklentileri! Özel röportaj!

Double Park Residence projesi ile sektöre adım atan Nanda Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Özcan Çukutli ile yeni projeleri, inşaat ve emlak sektörünün durumu ve 2013 yılı için beklentilerini konuştuk

Taksitli konut projeleri 2013!

İnşaat firmaları uyguladıkları ödeme planları ile markalı konut projelerinden ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Sizin için konut projelerindeki aylık taksit bedellerini araştırdık. Taksitli konut projeleri 2013 için tıklayın...

veysel tirkayi projeleri Haberi

veysel tirkayi projeleri

Ankara'nın belki de en problemli ilçesi olan Altındağ'da belediye başkanlığı görevine talip olduğumuzda umutsuzluğa kapılsaydık eğer, bugün Altındağ'da hiçbir şey değişmezdi, değişemezdi. Göreve geldiğimizde "yapılamaz - değişemez" denilen şeylerin tüm olumsuz koşullara rağmen yapılabileceğini, değişebileceğini gösterdik. 

Çünkü inandık." diyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, merak edilen soruları yanıtladı. 

Belediye başkanlığında yakaladığı başarının sırrını paylaşan Başkan Tiryaki, geçmiş ve gelecek çalışmalarından bahsetti. 


Sizin için başarı ne demek? 

Ben büyük söz söylemek istemem, büyük iş yapmak isterim. 

Biz, sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Başarısızlıktan korkarım, kast ettiğim şey makam mevki kaybetmek değil. Yaptığımız işte başarısız olmak. Başarısız olacağıjtii anladığım bir işe kalkışmam. 


Gelecekte kendinizi ve belediyenizi görmek istediğiniz yer, durum nedir? 

Biz Altındağ'ı evimiz, Altındağlıları ise ailemiz gibi görüyoruz. Bu nedenle kendimden ziyade, Altındağ'ın ve...