09 / 05 / 2024

Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm açıklaması

Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm açıklaması

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, kentsel dönüşüm sürecini mahalle sakinleriyle birlikte değerlendirdi. Kentsel dönüşümde vatandaşlara 18 ay kira yardımı yapılacak dedi...

Veysel Tiryaki: Ankara Mobilyacılar Sitesi kentsel dönüşümle yenilenecek!

ANKARA Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ile Yönetim Kurulu üyeleri, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ' ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi...

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Sel felaketinin çözümü kentsel dönüşüm!

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketler nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerle ilgili değerlendirme yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu çözümün kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. 

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kekeç tarafından kuruldu.

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

Yenimahalle için 220 proje hazırlandı!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

Ankara Yenimahalle'de dönüşüm zamanı!

Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi aday adayları ve Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projelerini anlattı.

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm açıklaması

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, kentsel dönüşüm sürecini mahalle sakinleriyle birlikte değerlendirdi. Mahalle sakinlerine "Dedikodulara itibar etmeyin." sözleriyle seslenen Başkan Tiryaki. "Aklınıza takılan tüm soruları cevaplamak için buradayım." dedi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sayfasında kira yardımı başvurusu sorgulamak için tıklayın!


Bugüne kadar gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerinden örnekler veren ve bu projeler sayesinde Altındağ'ın değerine değer kattıklarını belirten Başkan Veysel Tiryaki "Önemli olan vatandaşların istekleri... Zorla yıkım yapmam. Kimseyi mağdur etmem. Vatandaştan gelen talepler, bizim için önceliklidir. Vatandaş istiyorsa, Önder Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlatırız." dedi. 


"VATANDAŞ İSTEMEDİĞİ SÜRECE TEK BİR YIKIM YAPMAYACAĞIM" 


Kentsel dönüşümün başlaması için bölge sakinlerinin yüzde 90 oranında mutabakata varması gerektiğini söyleyen Veysel Tiryaki, söz hakkının vatandaşta olduğunu sık sık vurguladı. Başkan Tiryaki, bölgenin...