06 / 05 / 2024

veysi daş

veysi daş

Yeni bir yaşam merkezi olarak inşa edilen Beyaz City Residence'da fiyatlar 130 bin ile 320 bin YTL arasında değişiyor. Proje 2009'da teslim

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Veysi Dağdelen ve Yunus Emre Öncü ortaklığında kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Çiftçi ve Veysi Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Ronya Petrol Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ronya Petrol Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysi Akçaba tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Veysi Paşa Korusu TÜRGEV’e mi kiralanıyor?

MEB’in “İhtiyacımız var” talebi “devredilemez” ve “satılamaz” diye iki kez reddedilen Üsküdar’daki Veysi Paşa Korusu, yönetiminde Bilal Erdoğan’ın da olduğu TÜRGEV’e kiralanıyor.

Veysi Öncel: Çeşme altın sezonunu yaşıyor!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin her zaman olduğu gibi bu yıl da altın sezonunu yaşadığını belirterek,"Olumsuz hava koşulları, Ramazan bayramı derken sezona iyi başlayamamıştık" dedi

Mehmet Veysi Bilgin Özbal Çelik Boru yönetim kurulu üyesi oldu!

Özabal Çelik Boru tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mehmet Veysi Bilgin Özbal Çelik Boru yönetim kurulu üyesi oldu. Haberin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz...

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Çona, Seyit Sinan Ekşi, Mehmet Veysi Aslan, Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Veysi Kurt: Vatandaşlarımız Marmaray'dan memnun!

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Veysi Kurt, Marmaray'da sürekli trenleri dolaştıklarını belirterek, "Vatandaşlarımız çok memnun. Sürekli dua ve teşekkür ediyorlar" dedi. Marmaray'ın Yenikapı istasyonuna ise turistler yoğun ilgi gösterdi...

Manisa'da 18 arsa satılacak

Manisa'ya bağlı Merkez'de bulunan bahçe, ev ve avlusu, kargir ev ve avlusu ile ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 334 metrekare ile 3 bin 370 metrekare arasında değişiyor.

KİPTAŞ, Maltepe Konutları ikinci etabı 14 Nisan'da satışa çıkaracak!

KİPTAŞ Maltepe'de inşa edeceği ikinci etapta bulunan 1.276 konutu 14 Nisan'da satışa çıkaracak. Satışın lansmanı 14 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasında Başkan Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilece

veysi daş Haberi

veysi daş

Yeni bir yaşam merkezi olarak inşa edilen Beyaz City Residence projesini ve özelliklerini Projeler Satış Müdürü Veysi Daş'la görüştük.

Beyaz City projesinin genel özellikleriyle anlatır mısınız?

Beyaz City Residence 13 bin 700 metrekare üzerinde alışveriş merkezi ve 5 bloktan oluşan yaşam alanı. Beyaz City kompleksinde sağlık hizmeti, çocuk kreşi, çocuk oyun alanları, 3 sinema, food courtu 500 araçlık otopark, iki bin metrekarelik market alanı, 120 mağaza, restoran ve kafeteryalarıyla alışveriş ve eğlencenin tadını yaşamak isteyenler için ideal. Beyaz City İstanbul'un gayrimenkul alanında gelecek vaat eden, altyapı sorununu çözülmüş ve modern site yaşamına aşina Beylikdüzü'nde yer alıyor. E-5 ve E-6'ya 2-3 dakika uzakta...