18 / 05 / 2024

Veysi Küçük

Veysi Küçük

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kır tarafından kuruldu.

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Veysi Tek tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Altuok, Veysi Anılır ve Buket Ölçgen ortaklığında kuruldu.

İzmir Çeşme'ye havalimanı ve kür merkezi geliyor!

Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel, Ulaştırma Bakanlığı'nın Alaçatı Havalimanı projesi ile Çeşme'de turizm sezonunun yılın 12 ayına çıkacağını vurguladı. Öncel, 11 dalda hizmet verecek kür merkezinin inşaatına da 2017'de başlanacağını belirtti.

Çanakkale'de yıkılan binalar Nisan'da inşa edilecek!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde art arda meydana gelen depremler sonrası yıkılan binalar için "Nisan ayı en geç tarihtir. Hasar tespiti tamamlanacak, daha sonra biz gereken kararları alacağız, gereken ödenekleri tahsis edeceğiz" dedi.

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Veysi Fidan tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Türkeli Caddesi'nde kuruldu.

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Veysi Kubba: İzmir sağlık turizminden 5 milyar dolar kazanabilir!

Türkiye'nin çok iyi yerlere geleceğine inandığını dile getiren İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi (Medicalpark) Genel Müdürü Veysi Kubba, "İzmir'e sağlık turizminden 4-5 milyar dolarlık girdi sağlanabilir" dedi.

Safe İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safe İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya, Yusuf Akgül, Veysi Kaya, Şevket Ateş tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ekim'de kuruldu.

Piramitgrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramitgrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysi Orak, Ali Söylemez tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Çona, Seyit Sinan Ekşi, Mehmet Veysi Aslan, Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Veysi Küçük Haberi

Veysi Küçük

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile  3 Haziran'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin İşletme konusu: I-Her türlü inşaat taahhüt işleri;  Konut, toplu konut, modern yerleşim birimleri, ticari ve sanayi işyerleri, yol, köprü, fabrika, depo tesisleri, oteller, moteller, konaklama yerleri, her türlü turizm tesisleri, sosyal amaçlı tesisler, sportif tesisleri inşaatlarını yapmak, satmak ve bunlara ait binaların yapılabilmesi için arsaların alınıp üzerine bina yapılması ve satılması, başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya hasılat paylaşımı yolu ile inşaatları yapılması, yapılanlara iştirak edilmesi, tüm bu yapıların satılması, kiralanması, işletilmesi, işlettirilmesi, bakım ve...