04 / 05 / 2024

Veysi Yaşin

Veysi Yaşin

ABN İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Veysi Yaşin, Fatih Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Kota Madeni Yağ İnşaat Makina Lojistik Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kota Madeni Yağ İnşaat Makina Lojistik Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Oğuzhan Koto tarafından kuruldu.

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ksı Lın ve Jıanqıng Chen ortaklığında kurulduç

Gayrimenkul sektöründe hangi kazançlar kurumlar vergisinden muaf?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ, bugünkü köşesinde kurumlar vergisinden muaf olan kazançları kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Kurumlar vergisinden bağışık kazançlar' başlıklı yazısı...

Hangi gayrimenkuller kurumlar vergisinden muaf?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ, bugünkü köşesinde kurumlar vergisinden müstesna olan kazançları kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Kurumlar vergisinden müstesna kazançlar' başlıklı yazısı...

Yurt dışı inşaat işlerinde vergilendirme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ bugünkü köşesinde yurt dışı inşaat kazançlarındaki vergilendirmeyi kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Yurt dışı inşaat işi kazançlarında vergilendirme' başlıklı yazısı...

Türkiye'den Ruanda'ya en çok inşaat malzemeleri satılıyor!

Türkiye'nin Kigali Büyükelçisi Burcu Çevik, Türkiye'nin Ruanda'ya inşaat malzemeleri, tıbbi ürünler ve tekstil ürünleri sattığını dile getirdi. Çevik Türk iş insanlarının Ruanda'daki altyapı yatırımlarıyla ilgilendiğini belirtti. 

Turizm sektöründe salgın sonrası el değiştirmeler yaşanacak!

Japonya'dan Rusya'ya, Çin'den Almanya'ya dünyanın her yerinden ve her seyahat endüstrisinden her gün yeni bir iflas haberi geliyor. Kamu yönetimlerinin sağladığı desteklere rağmen iflaslar önlenemiyor.

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çetin tarafından kuruldu.

Veysi Yaşin Haberi

Veysi Yaşin
ABN İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Veysi Yaşin, Fatih Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


ABN İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ 1-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak İNŞAAT VE TAAHHÜT 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum...