05 / 05 / 2024

vezneciler durağı ne zaman açılacak

vezneciler durağı ne zaman açılacak

Yarın açılışı yapılacak olan Vezneciler Metro İstasyonu ile İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü çalışanları, öğrenciler, bölge halkı ve bölge esnafı, raylı sistemlerle ulaşımında büyük bir rahatlığa kavuşacak...

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son zamanlarda durağan seyrederken yatırımcılar her gün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 16 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Hurda fiyatları sert düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları hurda işi yapan yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Uzun zamandır durağan şekilde işlem gören hurda fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düştü. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı kaldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 9 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Son günlerde durağan seyreden demir fiyatları resmen çakıldı kaldı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 9 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? 26 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelmesi ile fiyatlar tavan yapmıştı. Bu hafta ise hurda fiyatları durağanlığını koruyor. Peki bugün hurdaya zam geldi mi? Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 26 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Son günlerde durağan işlem gören hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Paladyum yükselişe geçti! Paladyum fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2022 paladyum fiyatı...

Paladyum fiyatları bugün yükselişe geçti. Dün güne durağan başlayan paladyum ons fiyatı bugün 2016 dolar oldu. Peki paladyum gram fiyatı ne kadar? İşte güncel paladyum fiyatları...

Altın sesini cuma gününe kadar kıstı! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? İşte güncel son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları güne durağan başladı. Bu hafta içerisinde yüksek seviyelere yükselen altın fiyatları vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konu olarak gündemde yer alıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Güncel altın fiyatları...

Konut kredi faizlerindeki artış hızı durağanlaştı!

Bankaların konut kredisi faiz oranları geçtiğimiz haftalarda yaşanan sık güncellemeler ve faiz artışlarına nazaran durağan seyre geçti. Ekim'in ikinci haftası itibari ile bankaların konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli'de peşinatsız ev fırsatı!

Basın Ekspres'te iki metro durağının hemen yanında yükselen Nurol Park Güneşli'de 0 peşinat, 50 ay vade ve yüzde 10 indirim fırsatları devam ediyor..

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Sultangazi-Vezneciler metro hattında son durum ne?

İstanbul'a 2 yeni metro hattı geliyor. Göztepe-AtaşehirÜmraniye raylı sistem hattına gelen onayla ÇED süreci başlarken; Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi- Vezneciler metro hattında çalışmaların başladığını duyurdu.

vezneciler durağı ne zaman açılacak Haberi

vezneciler durağı ne zaman açılacak

İstanbul’da ulaşımın konforu metro ağları ile güçlenmeye devam ediyor. Açılışı yapılacak olan Vezneciler Metro İstasyonu ile İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü çalışanları, öğrenciler, bölge halkı ve bölge esnafı, raylı sistemlerle ulaşımında büyük bir rahatlığa kavuşacak. İstasyonun hizmete alınmasının bölge turizmine olumlu katkılar sağlaması da bekleniyor.


Şişhane-Yenikapı Metro hattı üzerinde bulunan Vezneciler İstasyonu'nun 16 Mart 2014 Pazar günü açılıyor.


Vezneciler İstasyonu’nun Şehzadebaşı Caddesi üzerindeki çıkışlarından birinde, Koruma Kurul Kararlarına bağlı olarak gerçekleştirilen arkeolojik çalışmalar hala devam ediyor.


Hizmete alınacak olan Vezneciler İstasyonu’na, İstanbul’un işgali sırasında bu bölgedeki karakolda şehit edilen askerlerimizin anısına “Vezneciler İstasyonu 16 Mart Şehitleri Girişi” ismi verildi. Ayrıca İstasyon girişine olayı üç dilde anlatan anıt (mihenk taşı) da konuldu.


3.5km uzunluğundaki Şişhane-Yenikapı Metrosu'nun Haliç Metro Geçiş Köprüsü üzerinde yer alan Haliç istasyonu...