05 / 05 / 2024

vezneciler istasyonu ne zaman açılacak

vezneciler istasyonu ne zaman açılacak

Yarın açılışı yapılacak olan Vezneciler Metro İstasyonu ile İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü çalışanları, öğrenciler, bölge halkı ve bölge esnafı, raylı sistemlerle ulaşımında büyük bir rahatlığa kavuşacak...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Pendik'te 11.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Melikgazi'de 18 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince 18 milyon TL bedelle kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

Malatya'ya güneş enerji santrali kuruldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesinin trambüs bakım istasyonu çatısına kurduğu güneş enerji santralinde, 3 ayda yaklaşık 115 bin kilowatt/saat elektrik üretimi gerçekleştirildiği bildirildi.

Kocaeli Kışladüzü Mahallesi'ne baz istasyonu kuruldu!

Kocaeli Körfez Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi'nde yaklaşık bir aydır devam eden ve asker, polis ile halkın karşı karşıya getirildiği baz istasyonu, sabah erken saatlerde kuruldu.

Akşehir Belediyesi 3.6 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Akşehir Belediyesi'ne ait Seyran Mahallesi, Sanayi Bulvarı 217 ada, 18 parsel nolu imar planına göre 5 kata müsaadeli TİCARİ imar planlı, halen üzerinde akaryakıt ve LPG istasyonu ve kafeteryası bulunan arsa satışa çıkarıldı.

Türkiye Petrolleri, güneş enerjisi projesinde Yingli Solar’ı kullandı!

Türkiye Petrolleri, İstanbul Alibeyköy’de gerçekleştirdiği ilk akaryakıt istasyonu güneş enerjisi projesinde Yingli Solar panellerini tercih etti. Mepsan tarafından hayata geçen 39 kW kapasiteli projede, 156 adet 250 W’lık Yingli Solar paneli kullanıldı.

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

Sultangazi-Vezneciler metro hattında son durum ne?

İstanbul'a 2 yeni metro hattı geliyor. Göztepe-AtaşehirÜmraniye raylı sistem hattına gelen onayla ÇED süreci başlarken; Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi- Vezneciler metro hattında çalışmaların başladığını duyurdu.

Çanakkale'ye 6 yeni 112 acil istasyonu yapılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’nin Ezine, Lapseki, Yenice-Kalkım, Gelibolu-Evreşe ilçeleri ile Merkez Barbaros Mahallesi ve Esenler Mahallesi’ne 112 Acil istasyonu yapılacak.

Vezneciler-Arnavutköy metrosu ne zaman açılacak?

Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek. Hat, Vezneciler'den Marmaray'a ve devamında Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Adana Seyhan'da icradan 3 milyon TL'ye akaryakıt istasyonu!

Adana Seyhan'da bulunan 366.00 metrekare yüzölçümüne sahip akaryakıt istasyonu Adana 10. İcra Dairesi tarafından 13 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

vezneciler istasyonu ne zaman açılacak Haberi

vezneciler istasyonu ne zaman açılacak

İstanbul’da ulaşımın konforu metro ağları ile güçlenmeye devam ediyor. Açılışı yapılacak olan Vezneciler Metro İstasyonu ile İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü çalışanları, öğrenciler, bölge halkı ve bölge esnafı, raylı sistemlerle ulaşımında büyük bir rahatlığa kavuşacak. İstasyonun hizmete alınmasının bölge turizmine olumlu katkılar sağlaması da bekleniyor.


Şişhane-Yenikapı Metro hattı üzerinde bulunan Vezneciler İstasyonu'nun 16 Mart 2014 Pazar günü açılıyor.


Vezneciler İstasyonu’nun Şehzadebaşı Caddesi üzerindeki çıkışlarından birinde, Koruma Kurul Kararlarına bağlı olarak gerçekleştirilen arkeolojik çalışmalar hala devam ediyor.


Hizmete alınacak olan Vezneciler İstasyonu’na, İstanbul’un işgali sırasında bu bölgedeki karakolda şehit edilen askerlerimizin anısına “Vezneciler İstasyonu 16 Mart Şehitleri Girişi” ismi verildi. Ayrıca İstasyon girişine olayı üç dilde anlatan anıt (mihenk taşı) da konuldu.


3.5km uzunluğundaki Şişhane-Yenikapı Metrosu'nun Haliç Metro Geçiş Köprüsü üzerinde yer alan Haliç istasyonu...