30 / 04 / 2024

vezün konakları nerde

vezün konakları nerde

Bakırköy'de yer alan Vezüv Konakları'nda daire teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanıyor. 2+1 dairelerin fiyatları 530 bin liradan başlıyor...

Vezüv Konakları nerede?

Dimar Yapı'nın Bakırköy Yeni Mahalle'de yer alan Vezüv Konakları projesinde fiyatlar 530 bin TL'den başlıyor...

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon!

Toplam 57 adet lüks villadan oluşan Asrın Konakları Marina İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Asrın Konakları Marina satışta!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinde lansmana özel indirimler uygulanacak.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Yalova Aydın Konakları fiyat listesi!

Yalova Aydın Konakları fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak değişiyor. 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan proje 5 bloktan meydana geliyor.

Günışığı Konakları'nda icradan 3 milyon TL'ye satılık villa!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi; Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Köyü'ndeki Günışığı Konakları'nda yer alan B tipi villayı satışa çıkarıyor. Villanın toplam bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Gün Işığı Konakları'nda 2 milyon 400 bin TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Gün Işığı Konakları'nda yer alan 915 metrekare yüzlçümüne sahip olan villa Büyükkçekmece 1. İcra Dairesi tarafından 25 Aralık 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arasında ihale ediliyor.

Vezüv Konakları Bakırköy'de son 17 daire! 850 bin TL!

Toplam 84 konuttan meydana gelen Vezüv Konakları Bakırköy'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede satış süreci devam eden son 17 dairenin fiyatları 850 bin TL'den başlıyor.

Vezüv Konakları Bakırköy güncel fiyat listesi!

Dimar Yapı tarafından hayata geçirilen Vezüv Konakları projesi toplamda 4 bloktan oluşuyor. İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinde konumlandırılan Vezüv Konakları Bakırköy güncel fiyat listesi bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Vezüv Konakları Bakırköy satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de Dimar Yapı tarafından inşa edilen Vezüv Konakları Bakırköy satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon olarak tasarlandı.

Bakırköy Vezüv Konakları satılık!

Bakırköy Vezüv Konakları satılık daire seçenekleri 3 farklı şekilde tasarlandı. Daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 3 oda 2 salon şeklinde müşterilere sunuluyor...

Vezüv Konakları satılık!

Vezüv Konakları satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dairelerden oluşuyor. Vezüv Konakları projesi İstanbul Avrupa yakası Bakırköy bölgesinde 4 blok olarak inşa ediliyor...

Vezüv Konakları Bakırköy satılık!

Teslimlerine bu ay içerisinde başlanması planlanan Vezüv Konakları Bakırköy satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon olarak dizayn edildi...

vezün konakları nerde Haberi

vezün konakları nerde

Dimar Yapı tarafından Bakırköy Yenimahalle'de yer alan Vezüv Konakları 4 blokta 107 daireden meydana geliyor. 


Vezüv Konakları Bakırköy'de teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. 1+1, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 dubleks daire tiplerinden oluşan Vezüv Konakları'nda 2+1 daireler, 530 bin lira ile 730 bin lira, 3+1 daireler 810 bin lira ile 1 milyon 100 bin lira, 4+1 ve 3+2 dubleks daireler 1 milyon 100 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.



86 araç kapasiteli otopark, yüzme havuzu, çocuk parkı, 400 metrelik yürüyüş yolu bulunan Vezüv Konakları'nda ödemeler yüzde 30 peşinata, kalan ödeme taksitlendiriliyor.



18 ay sonra teslimlerinin gerçekleşeceği Vezüv Konakları Bakırköy'de Bakırköy ve Zeytinburnu marinalarına yakın bir konumda yer alıyor. Galeria, Capacity gibi alışveriş merkezlerine yakın mesafede bulunuyor....