04 / 05 / 2024

via green ankara

via green ankara

Ankara'nın ilk yeşil ofisi satışa çıktı. Turizm ve enerjide yatırımları bulunan Bayraktar İnşaatın Ankara'daki yeşil bina özellikli iş merkezi Via Green yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor.

Bayraktar Via Green Ankara'da 3 bin 900 TL'den başlıyor!

Ankara’nın modern ofis projesi VIA Green, başkent iş dünyasının yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 122 ofisten oluşan VIA Green, kat bahçelerini ofis yaşamına entegre ederek iş stresini en aza indirme

Via Green Ankara'da metrekare birim fiyatı 3 bin 500 lira!

Ankara Via Green'de metrekare birim fiyatın 3 bin 500 lira olarak belirlendi, projenin anahtar teslimleri Aralık 2013'te gerçekleşecek

Bayraktar Via Green Ofisleri'nde metrekare 3 bin 800 TL'ye!

Via Green projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin 800 liradan başlıyor. Projede teslimler Aralık 2013'te yapılacak

İncek Green örnek dairesiyle ziyaretçilerini bekliyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Green’in örnek dairesi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. İncek Green’de konut sahibi olmak isteyenler, 5 yıl vade farksız, 10 yıl 0.45 ve 20 yıl 0.82 vade farkı seçenekleri ile kazancın ve mutluluğun kapısını aralıyor.

Sinpaş İncek Green’de teslimler başladı!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Dünyası’nın en yeni etabı İncek Green’de yaşam başlıyor. Yemyeşil dokusuyla doğanın kalbinde yaşam ayrıcalığı sunan İncek Green’de ilk daireler sahipleriyle buluşuyor.

Green Park Evleri güncel daire fiyatları 2016!

Ankara Eryaman'da Ünsal Group tarafından hayata geçirilen Green Park Evleri'nde satışlar devam ediyor. Daire fiyatları 250 bin Tl'den başlıyor...

Sinpaş GYO İncek Green değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'da yer alan İncek Green Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

Bayraktar 'Via'yı Ankara'ya taşıdı!

İstanbul'da peş peşe 'Via' konseptli projelere imza atan Bayraktar İnşaat, Via Twins projesiyle Başkent'e geliyor. Via Twins projesiyle iş dünyasına yeni bir pencere açmayı hedefliyor.

Liva Green'in yeni şubesi Ankara'da açıldı!

Başkent'in köklü pastaneleri arasında yer alan Liva'nın yeni şubesi, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Via Green'de açıldı.

Ankara Green Flats teslim tarihi!

Doğukan Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Green Flats Evleri fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Peki Ankara Green Flats teslim tarihi ne zaman?

Ankara Green Flats satılık!

Ankara Green Flats satılık konut tipleri 4+1 olarak dizayn edildi. Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Doğukan Yapı Green Flats Projesi!

Doğukan Yapı Green Flats Projesi Ankara'da hayata geçirilecek. İnşaat çalışmaları 2 yıl içerisinde başlaması öngörülen proje 150 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

İncek Blue ve İncek Green etaplarında erken rezervasyon fırsatı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor .

The Green Park Çukurambar'da kapılarını açtı!

The Green Park Ankara, Çankaya Çukurambar'da hizmete açıldı. 228'i standart, 48'i deluxe, 3'ü engelli, 2'si suit ve kral dairesi olmak üzere toplam 281 odaya sahip olan otelde 15 toplantı salonu bulunuyor.

via green ankara Haberi

via green ankara


Portföyünde 2 Hes ve bir güneş enerjisi santrali yatırımı bulunan Bayraktar Inşaat'ın gayrimenkul alanındaki yatırımları da artıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı yanındaki Crovvne Plaza Asia projesini tamamlayan şirket, Ankara'da tamamladığı yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlayan iş merkezi Via Green'de satışlar başladı. 128 ofis, 2 restoran, 6 kafe, 2 dükkan ve 3 mağazanın yer aldığı Via Green projesindeki ofislerin büyüklüğü 60 metrekare ile 386 metrekare arasında değişiyor. 


Sabiha Gökçen Havalimanı yanındaki Crovvne Plaza Asia projesini bitiren, Tuzla'da ise Sea World projesine hazırlanan Bayraktar İnşaat, son projesini Ankara'da tamamladı. 

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, 1953 yılında kurulan şirketin, inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösterdiğini bildirdi. Her biri marka haline gelen 2 milyon metrekareyi aşan üstyapı projelerinin yatırımlarını üstlendiklerini...