15 / 05 / 2024

Via Properties gayrimenkul

Via Properties gayrimenkul

Via Properties’in gayrimenkul yönetim ve iş geliştirme şirketi olan VIADMC kurtköy bölge gayrimenkul satış ve pazarlama direktörlüğüne Ahmet Gülşen getirildi...

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

BBD Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Navdar Al tarafından kuruldu.

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Sultan Mohamed Alqadi ve Rak Properties Co. P.J.S. tarafından kuruldu.

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Karl Handl tarafından kuruldu.

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Khamis Gaber Khamis ve A.Sami Mohamed Hafez ortaklığında kuruldu. 

Damac Properties'ten Levent Hills projesi geliyor!

Dubai merkezli gayrimenkul geliştirme şirketi DAMAC Properties, İstanbul'da yeni bir proje geliştirecek. Proje yarım milyon metrekarelik alanda inşa edilecek...

Texas Grand Properties Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Texas Grand Properties Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hanı K. S.  Alqutup tarafından kuruldu. 

Via Properties gayrimenkul Haberi

Via Properties gayrimenkul


Kurtköy’e değer katan projelere imza atan Via Properties, gayrimenkul yönetim ve iş geliştirme şirketi VIADMC Kurtköy Bölge Gayrimenkul Satış & Pazarlama Direktörlüğü’ne Ahmet Gülşen’i atadı. Gülşen, Kurtköy’ün prestijli projesi Via Port Houses & Suites ve bölgede yeni yapılacak projelerden sorumlu olacak.

Sektörün tecrübeli isimlerinden olan Gülşen, sırasıyla 2006 – 2007 yıllarında İngiltere’de uluslararası konut satışı yapan bir gayrimenkul şirketinde, 2008 – 2010 yıllarında Sinpaş GYO’da, 2011-2013 yılları arasında da Selin Yapı’da Pazarlama ve Satış Müdürü olarak...