09 / 05 / 2024

Via Twinste lansmana özel kampanya

Via Twinste lansmana özel kampanya

Başkentte Söğütözü’nde yükselen ayrıcalıklı ofis konforuyla iş dünyasının gözdesi haline gelen Via Twins’te lansmana özel avantajlı satışlar Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Via Twins’te lansmana özel kampanya için son 20 gün!

Başkentte Söğütözü’nde yükselen ayrıcalıklı ofis konforuyla iş dünyasının gözdesi haline gelen Via Twins’te lansmana özel avantajlı satışlar Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı 11 Mart'ta!

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Tarlabaşı 360'da lansmana özel indirimler! 48 ay 0 faiz!

Lansmana özel yüzde 5+5 indirim uygulanan Tarlabaşı 360 projesinde yer alan daireler ve ofisler için 48 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projenin ilk etabında 97 konut ile 96 ofis bulunuyor.

Via Properties'in gala gecesi perakende zirvesine dönüştü!

Via Properties 2015 projeleri tanıtım Gala Gecesi 10 Ocak Cumartesi akşamı Crowne Plaza İstanbul Asia'da düzenlendi. Geceye iş dünyasının ünlü isimleri katıldı. Tanıtım gecesi adet perakende zirvesine dönüştü.

Via Life Residence'ta 1+1'ler 46 bin Euro! Yeni proje!

Antalya Konyaaltı'nda inşa edilen Via Life Residence projesi hızla yükseliyor. Toplam 2 bloktan oluşacak olan Via Life Residence'ta 1+1'den 3+1'e kadar dubleks daireler yer alıyor.

Gök Plaza Bursa projesinde ofisler 272 bin TL' den başlıyor! Lansmana özel yüzde 15 indirimle!

Gökçadır İnşaat tarafından hayata geçirilen Gök Plaza Bursa projesi toplam 13 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Gök Plaza Bursa projesinde ofisler 272 bin TL' den başlıyor. Lansmana özel yüzde 15 indirimle satışa sunuluyor.

Referans Tuzla'da lansmana özel ödeme koşulları!

Teslimlerinin 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülen Referans Tuzla projesinde lansmana özel peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor. Projede daire fiyatları 129 bin liradan başlıyor...

Semerkand Line Bakırköy'de lansmana özel yüzde 10 indirim!

Semerkand Line Bakırköy'de lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Toplam 8 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 1+1, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor.

Tarlabaşı 360 projesinde lansmana özel ödeme koşulları, 0 faizle!

Lansmana özel yüzde 5 + yüzde 5 indirim seçeneklerinin devam ettiği Tarlabaşı 360 projesinde yer alan daireler için faizsiz vadelendirme yapılıyor. İlk etapta ofisler ve rezidans daireler yer alıyor.

Aydos Country’de lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO’nun Anadolu Yakası’nda geliştirdiği doğa ile iç içe, oksijeni bol bir yaşam sunan konsept projesi Aydos Country’de lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı yoğun istek üzerine devam ediyor.

Aydos Country projesinde lansmana özel fırsat!

Satış süreci devam eden Aydos Country Evleri Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Aydos Country projesinde lansmana özel fırsat seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Siyahkalem Köy lansmana özel fiyatlar!

Siyahkalem Köy projesinde 1.167 tane daire bulunuyor. 5 farklı tipte dairenin yer aldığı projede apartman dairesi, çift dubleks daireler, sıra evler, ikiz villalar ve müstakil villalar bulunuyor. İşte Siyahkalem Köy lansmana özel fiyatlar...

Essenora projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim!

Konut teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Essenora projesi, Atik&Akın-Enga-Yimta Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Via Twinste lansmana özel kampanya Haberi

Via Twinste lansmana özel kampanya

Projenin yüzde 20 olan kapalı satış hedefi şimdiden tutturuldu.


Bayraktar İnşaat’ın ‘Business Class’ konseptiyle gerçekleştirilen Via Twins Projesi’nin lansmanında, iş dünyası yüzde 35 kazanç ve hemen teslim avantajıyla satılan ofislere yoğun ilgi gösterdi. Projenin yüzde 20 olan kapalı satış hedefi ilk günden tutturuldu Sabah saat 11.00’de başlayan ve gece saat 23.00’e kadar süren 12 saatlik VIP lansmanda konuklar, Boeing 737 uçak simülatörü ile uçuş serüveni yaşadı.


Via Twins’te lansmana özel fiyat avantajı Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Yine bu süreçte kiralamada da avantajlı fiyatlar uygulanacak.


Lansmanda proje hakkında bilgi veren Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, Ankara’da ofis ihtiyacını çözmek için geliştirdikleri bir ayrıcalıklı projeyi daha iş dünyasıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ankara’da çoğunlukla konuttan bozma, yatak odasının toplantı odası...