27 / 04 / 2024

vialand avm etkinlikleri

vialand avm etkinlikleri

Vialand en başarılı temalı açık alan eğlence merkezi oldu. VIALAND Tema Park, ‘Shining Star Awards-Eğlence Ödülleri’ organizasyonunda ‘Türkiye’nin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi’ ödülünü aldı.

Vialand AVM'de, Shopping Fest 2014 kapanış defilesi gerçekleşti!

SF'nin Kapanış Partisinde, "Etsanc İndirim" den hemen önce VİALAND Tema Park Şato Önü nde gerçekleştirilen "VİALAND Markalar Defilesi" ise, sergilenen ürünler kadar görsel şovu ve yarattığı atmosferle de göz kamaştırdı.

Vıaland AVM'de 50 TL'lik alışverişe Milano Sirki bileti hediye!

Dünyanın en ünlü sirkleri arasında yer alan Milano Sirki, 24 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında sömestr tatili boyunca VIALAND Gösteri Merkezi’ nde çocukları bekliyor...

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı!

İstanbul Eyüp'teki Vialand Tema Parkı ve Alışveriş Merkezi'nde açık otoparka giden yola atılan patlayıcı panik yarattı. Patlamadan sonra kaçan şüpheli 3 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Arastapark AVM'de 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek!

Yahya Kaptan ’da bulunan Arastapark AVM, bugün19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler saat 13:30 'da başlayacak.

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand AVM'nin yanında 5 yıldızlı ikinci bir otel yapılacak!

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak!

AVM, Tema Park ve otel bütünleşik konseptiyle dünyada başka bir benzeri daha olmayan Vialand, 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak. Vialand'in içindeki Vialand AVM'de, yeni yılın en eğlenceli alışverişi meraklılarını bekliyor.

En çok ziyaret edilen AVM hangisi?

Facebook, 2014 yılında en çok paylaşılan konuları yayınladı. Listeye göre Vialand, en çok ziyaret edilen mekanlar listesinde Sultanahmet Meydanı 'ndan sonra geldi. Vialand, En çok ziyaret edilen AVM'ler arasında.

Cevahir AVM'de yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

vialand avm etkinlikleri Haberi

vialand avm etkinlikleri

VIALAND Tema Park, ulusal ve uluslararası aldığı ödüllere yenilerini ekliyor. VIALAND Tema Park, ‘Shining Star Awards-Eğlence Ödülleri’ organizasyonunda ‘Türkiye’nin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi’ ödülünü aldı. Ayrıca VIALAND’in yatırımcıları olan Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar ve Gürsoy Grup CEO’su Abdurrahman Gürsoy, VIALAND yatırımıyla ‘Yılın Girişimcileri’ ödülüne layık görüldü



Via Properties & Gürsoy Grup işbirliğiyle hayata geçirilen Türkiye’nin eğlence ve perakende merkezi VIALAND projesi, aldığı prestijli ödüllere yenilerini ekledi.


VIALAND Tema Park, eğlence sektöründeki başarılı çalışmaları onurlandırmak amacıyla düzenlenen ‘Shining Star Awards – Eğlence Ödülleri’ organizasyonunda iki ödül birden aldı.


VIALAND Tema Park, ‘Shining Star Awards-Eğlence Ödülleri’ organizasyonunda ‘Türkiye’nin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi’ ödülünü aldı. Ayrıca VIALAND’in yatırımcıları olan Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar...