02 / 05 / 2024

vialand avm kampanyaları

vialand avm kampanyaları

9 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Vialand AVM'den 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Vialand Tema Park biletlerinde geçerli olacak % 10 indirim kuponu kazanacak.

Vıaland AVM'de 50 TL'lik alışverişe Milano Sirki bileti hediye!

Dünyanın en ünlü sirkleri arasında yer alan Milano Sirki, 24 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında sömestr tatili boyunca VIALAND Gösteri Merkezi’ nde çocukları bekliyor...

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

Vialand'ın 2016 hedefi yeni yatırımlarla yüzde 30 büyümek!

Vialand; bu yıl, yerli ziyaretçiye özel kampanyalar ile yerli ziyaretçi sayısını yüzde 30, yabancı ziyaretçi sayısını yüzde 20 artırmayı hedefliyor. Yabancı ziyaretçi sayısını da tüm tesiste bu yıl 5,5 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Vialand Eylül ayında 3.2 milyon ziyaretçiyle rekor kırdı!

Bayram Öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları ile Vialand Alışveriş Caddeleri ve “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunan Vialand Tema Park, Eylül ayında 3,2 milyon ziyaretçi ağırlayarak Perakende alanında bir rekora imza attı

Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı!

İstanbul Eyüp'teki Vialand Tema Parkı ve Alışveriş Merkezi'nde açık otoparka giden yola atılan patlayıcı panik yarattı. Patlamadan sonra kaçan şüpheli 3 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand AVM'nin yanında 5 yıldızlı ikinci bir otel yapılacak!

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

vialand avm kampanyaları Haberi

vialand avm kampanyaları


Vialand AVM, 1. yaşının coşkusuna ziyaretçilerini de ortak edeceği, eğlence dolu bir kampanya gerçekleştiriyor, 9 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Vialand AVM'den 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Vialand Tema Park biletlerinde geçerli olacak % 10 indirim kuponu kazanacak. "Anneler Günü" de yaklaşırken bu fırsattan yararlanmak isteyenler, alışveriş fişleri ile birlikte Vialand AVM danışmasına giderek, indirim kuponunu teslim alabilecek. Kampanya süresince geçerli olacak olan indirim kuponları, dünyanın eğlencesinin kapılarını Vialand ziyaretçileri için aralayacak. 100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana yayılmış olan Vialand'in içindeki Vialand AVM, 200'ün üzerindeki mağazasıyla, eğlence ve alışveriş zevkini bir arada sunmaya devam...