02 / 05 / 2024

ViaLAND neden farklı

ViaLAND neden farklı

Viaport ve Vialand gibi Türkiye'nin en büyük projelerine imza atan Viaport, Venezia ile perakende sektörü ve iş dünyasını birleştirdi.

İsviçre Sismoloji Servisi'nden açıklama: İstanbul depremi önceden bilinebilir mi? Deprem etkileri neden farklı?

Eşit derecede güçlü depremlerin etkilerinin farklı olmasının sebepleri merak ediliyor. İsviçre Sismoloji Servisi'nin müdür yardımcısı Florian Haslinger, depremlerle ilgili konuştu ve açıklamasında İstanbul depremine de değindi. 

Portekiz'de yaşamak için 5 neden!

Portekiz, Türkiye’deki düzeni bozmadan, yılda sadece 7 gün ülkede kalarak vatandaşlık sürecini tamamlamaya olanak sağlaması ile farklılaşıyor. İşte Portekiz'de yaşamak için 5 neden...

Artan gökdelen sayısı ısı farklılığına neden oluyor!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Hazal Ocak bugünkü yazısında, İstanbul’un tarihi silüetine zarar verdiği söylenen gökdelenleri anlattı. Ocak, gün geçtikçe artan gökdelenlerin ısı farklılığına neden olduğunu belirtti.

Vialand'a Avrupa'dan özel ödül!

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Vialand'a Avrupa'dan ödül!

Tema Park, cadde alışveriş merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her sene Avrupa çapında düzenlenen yarışmada jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Tapuları takip etmek için 10 farklı neden var!

Mevcut koşullarında hak kaybına uğramak istemeyen gayrimenkul sahiplerinin, gayrimenkulünü mutlaka yakından takip etmesi gerekiyor. Şehir plancısı Hüseyin Oflaz, mülk sahiplerinin tapularını takip etmeleri için 10 ayrı neden olduğunu belirtti.

Tapunuzu takip etmeniz için 10 farklı neden!

Hüseyin Oflaz, mülk sahiplerinin tapusunu takip etmeleri için 10 ayrı neden olduğunu belirtti. Hüseyin Oflaz, “Ortaya çıkan bir sorunun ya da kaosun çözümü konusunda profesyonel destek gerekebilir” dedi.

Nef kolay yatırım neden farklı?

Nef Merter 14 projesi 270 bin TL'den, Nef Kağıthane 03 projesi 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla kolay yatırım kapsamında satılıyor. Peki Nef kolay yatırım neden farklı?

Vialand'e ziyaretçi akını!

Türkiye' nin eğlence ve alışveriş anlayışına farklı bir boyut kazandıran Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Kurban Bayramı' nda 510 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı...

Vialand Ramazan Bayramında 3 milyon ziyaretçi ağırladı!

Türkiye'nin eğlence ve alışveriş anlayışına farklı bir boyut kazandıran Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi Ramazan Ayı'nda 3 milyon ziyaretçi ağırlayarak yeni bir rekora imza attı.

Vialand 2014 ücretleri!

Avrupa Yakası'nda Eyüp'te yer alan Vialand 2014 ücretleri 30 Haziran'a kadar olan süreç için belirlendi... Vialand 2014 ücretleri yaşa, hafta içi ya da hafta sonu gidişlere göre farklılık gösteriyor

Vialand, geçen yılı 8.5 milyon ziyaretçiyle kapattı!

Bünyesinde bulundurduğu alışveriş merkezi ve tema park konseptiyle farklı bir çıkış yapan Vialand, geçen yılı 8.5 milyon ziyaretçiyle kapattı. 2014'te 4.5 milyonu turist olmak üzere tam 30 milyon ziyaretçi bekleniyor...

Vialand bayramda da sınırsız eğlence sunuyor!

Tema park, AVM, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan farklı konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND, Kurban Bayramı boyunca da eğlence ve alışverişin merkezi olmaya hazırlanıyor...

ViaLAND neden farklı Haberi

ViaLAND neden farklı

Via Properties ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçirilen Viaport Venezia projesi Venedik mimarisinin İstanbul'daki örneği oldu. Proje; ofis, alışveriş merkezi ve konutlardan oluşuyor. 255 bin metrekare konut, 25 bin metrekare ofis, 71 bin metrekare ticari alandan oluşan projede, bin 970 adet konut ve 150 civarında mağaza yer alıyor. Mimarisi Venedik konseptinde hazırlanan alışveriş merkezi ise kapılarını bir ay önce açmıştı. Toplamda 200'e yakın markanın yer aldığı alışveriş merkezi, açık hava olarak tasarlandı.


Yürüyüş yolları, kanallar, köprüler ve gondol gezilerinin yapılacağı Viaport Venezia alışveriş merkezi, ofisleri de içerisinde barındıryor. Viaport Perakende Kiralama Direktörü Ogün Turanlı, "Viaport Venezia AVM'nin ilk yılında 15 milyon ziyaretçi ağırlamasını bekliyoruz" dedi. Mehmet Canıtatlı'nın sorularını cevaplandıran Turanlı mesaisinin büyük bir kısmını Gaziosmanpaşa girişinde konumlanan VİAPORT VENEZİA'da geçiriyor.


Günde...