04 / 05 / 2024

vialand roller coaster açılış

vialand roller coaster açılış

Vialand'ta, Via Properties & Gürsoy Grup Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Döşkaya’nın ve VIALAND Park Operasyon Müdürü Cem Tuna’nın ev sahipliğinde 26 Temmuz Cuma günü iftar yemeği düzenleniyor...

VIA Properties, Viaport Marina'da tema park açıyor!

Dünyanın en hızlı roller coaster’larından ikisine sahip olan ViaSea’de, eğlence canavarı olarak tanımlanan ve 2.5 saniyede 110 km hıza ulaşan Red Fire’ın kurulumu tamamlandı.

Ankapark inşaatından son fotoğraflar!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolaba isteyen vatandaşlar artık binebilecekler” açıklamasının ardından her iki sistem de çalışmaya başlamıştı. İşte Ankapark'ta son durum....

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Ankapark’ta kapılar açıldı!

Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolap, Başkan Gökçek’in, “İsteyen binsin” talimatıyla çalıştı. Başkentliler her gün ziyaret edip, roller coaster ve dönme dolaba ücretsiz binebiliyor.

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

Ankapark görücüye çıkıyor!

Ankapark’taki oyuncakların küçük bir bölümünün yer alacağı tanıtım merkezi, dinozorlarıyla, robotlarıyla ve roller coaster’iyle 3 ay boyunca ücretsiz olarak çocukları adeta çıldırtacak, gençlere de eğlence ve adrenalin dolu saatler yaşatacak.

Viaport Marina'nın akvaryum ve oteli 2016 da açılacak!

İstanbul'da, 1 milyar liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 750 yat kapasiteli marinanın içinde alışveriş adası ve roller coaster ve 35 oyuncak ünitesinden oluşan tema park yer alıyor.

Tuzla Marina 19 Mayıs'ta hizmete açılacak!

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan ve Avrupa'nın en büyük üçüncü Roller Coaster'ı ve nostaljik trenin yer aldığı Tuzla Marina 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Tuzla Viaport Marin projesinde geri sayım başladı!

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı.

Viaport Marin'deki Roller Coaster'ın kurulumu tamamlandı!

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı..

Vialand basın toplantısı 25 Şubat'ta!

Yatırımları ve yaklaşımları ile sektörde fark yaratan Vialand, 25 Şubat 2015 Çarşamba günü gerçekleştireceği özel basın toplantısında yeni yatırımlarını ve projelerini ilk defa açıklayacak.

Vialand Emitt'te ziyaretçilerini bekliyor!

Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip EMITT, bu yıl kapılarını 22 – 25 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta 19. kez açıyor.Vialand Emitt'te ziyaretçilerini bekliyor.

Vialand açılış kapanış saatleri 2015!

Vialand açılış kapanış saatleri 2015 son durum haberimizde yer alıyor. Eyüp'te yer alan Vialand Eğlence Merkezi bilet fiyatlarında grup indirimleri ve kart avantajlarından faydalanmak mümkün.

vialand roller coaster açılış Haberi

vialand roller coaster açılış

Türkiye'nin ilk tema parkı Vialand'ta 26 Temmuz Cuma günü düzenlenecek olan iftar yemeği Via Properties & Gürsoy Grup Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Döşkaya’nın ve VIALAND Park Operasyon Müdürü Cem Tuna’nın ev sahipliğinde yapılacak. İftardan önce Türkiye’ye ilk kez getirilen Roller Coaster, King Kong, Adalet Kulesi, Çılgın Nehir, Viking, 360, Zindan, Safari Tüneli gibi eğlence ve adrenalin üniteleri...