02 / 05 / 2024

Viaport Marina eğlence

Viaport Marina eğlence

29 Mayıs'ta kapılarını açan, Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olan Viaport Marina'da eğlence start aldı. Bu akşam 20:00'da Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Kubat sahne alacak.

Ferhzr Gıda İnşaat Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhzr Gıda İnşaat Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Urul tarafından kuruldu...

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Agit Saydun, Serdar  Çakıcı ve Serhat  Çifçi ortaklığında kuruldu. 

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir     Öztürk  tarafından kuruldu.

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirtaş tarafından kuruldu. 

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Shabnam Dehghanı Zangeneh ve Mohammad Alı Dadashpour Davachı ortaklığında kuruldu.

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnayet Karahan tarafından kuruldu. 

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Yeni Eylül Diskotek Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Eylül Diskotek Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Çiçek ve Murat Örs ortaklığında kuruldu.

Prens Selman Riyad'a eğlence merkezi kuracak!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, başkent Riyad'da eğlence merkezi kurmak için hazırlıklara başladı.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necat Bozkurt tarafından kuruldu. 

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artuğ Reha Tarım tarafından kuruldu. 

Viaport Marina eğlence Haberi

Viaport Marina eğlence

'24 saat eğlence' anlayışıyla misafirlerine benzersiz yaşam kalitesi sunan Viaport Marina'da bu akşam 20:00'da Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Kubat sahne...