25 / 05 / 2024

Viaport Marina yöneticileri

Viaport Marina yöneticileri

Dünyaca ünlü markaların Alışveriş Adasında Outlet konseptiyle bir araya geldiği Viaport Marina, şık kafe ve restoranlarıyla sosyal yaşamın da stilini değiştiriyor.

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

PTYD, Türkiye'de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve profesyonel yöneticileri ve sektör refahını ileri götürmek için kuruldu.

 İTOB yöneticileri:  Arsaya el koymadık yönetmeliği uyguladık!

İzmirli Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikasının arsa tahsisinin iptaliyle çıkan tartışma büyüdü. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu, “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır” dedi...

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Hakan Ural'a site yönetiminden yarım milyonluk dava!

İstanbul Maslak'ta yer alan bir sitenin yöneticileri yorumculuk yaptığı televizyon programında "Bu sitelerde ne para götürüyorlar. Çatır çutur para topluyorlar. İndiriyorlar'' diyen Hakan Ural'a 500 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Portonovi Marina’yı ‘D-Marin’ işletecek!

Marina ve yatçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi.

Ahmet Poyraz site yöneticilerini misafir etti!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'deki site yöneticileri ile mahalleler hakkında istişarelere devam ediyor.

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

İngiltere'de inşaat sektörü Temmuz'da büyüdü mü?

İngiltere İnşaat Satın Alma Yöneticileri Endeksi Temmuz ayı sonuçlarına göre, verileri 54,8 puandam 51,9 puana geriledi.

Apartmanlar artık profesyonel yönetici arıyor!

Gelişen teknoloji ve bürokratik işlemlerin artması sebebiyle apartman sakinleri artık yerel yöneticileri değil profesyonel yöneticilerin yönetiminde olmasını tercih ediyorlar.

Viaport Marina yöneticileri Haberi

Viaport Marina yöneticileri

Dünyanın en özel mimarisine sahip Tuzla Marina, dünya markalarına ev sahipliği yapıyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr.Fatma Yazıcı, Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve eşi Gülen Yavuz, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural ve Av. Mehmet Çelikel, Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Tuzla Marina'da ilk günün heyecanını yaşadı. Tuzla Marina'nın hizmete girişi nedeniyle kurban kesildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuklarıyla birlikte Tuzla Marina'yı gezdi, alışveriş mağazalarını ziyaret ederek "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Türkiye'ye Yakışan Bir Proje Yaptık Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, "Biz dünyada eşi olmayan bir projeye imza attık. İnsanları denizle barıştıracak bir proje tasarladık. Denizin ortasına kadar yürünebilen bir marina inşa ettik. Sosyal yaşamın...