28 / 04 / 2024

viaport veneziya gaziosmanpaşa

viaport veneziya gaziosmanpaşa

İstanbul'un silüetini bozduğu gerekçesiyle yükseklik engeline uğrayan projelere Viaport Venezia projesi de katıldı. İşte konuyla ilgili Viaport Veneziya Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu'ndan projeden ev alanların içini rahatlatacak açıklama..

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. Projede toplam 142 mağaza bulunuyor.

Viaport Venezia AVM açıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Viaport Venezia projesinin bir etabı olarak hayata geçirilen Venedik Sarayları projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin alanları ise 53 ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa ofislerinde 339 bin TL'ye!

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında ofislerin alanları ise 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa ofislerinde 339 bin TL'ye!

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projedeki ofislerin alanları ise 53 metrekareden başlıyor ve de 202 metrekareye kadar çıkıyor.

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın Viaport Venezia projesinin Venedik Sarayları etabında teslimler Mayıs 2015'te yapılıyor...

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 320 bin 650 TL'ye ofis!

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa projesi kapsamında yer alan ofislerin fiyatları 320 bin 650 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin alanları ise 53 ila 202 metrekare arasında değişiyor

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia teslim tarihi!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia teslim tarihi Aralık 2015 yılı olarak belirtiliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde yüzde 5 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları!

Viaport Venezia projesinin son etabı olarak yükselen Venedik Sarayları'nda daire fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor

viaport veneziya gaziosmanpaşa Haberi

viaport veneziya gaziosmanpaşa

Herkesin bildiği üzere İstanbul'un silüetini bozan konut projelerine yönelik önlemler alınmaya başladı. Bir çok proje için yıkılacak ya da yıkıldı söylemlerini duyuyoruz. Viaport Venezia'da yükseklik sınırına takılan projeler arasında yer alıyor. Projeden daire alan müşteriler tedirgin. Okuyucularımızdan "Biz 39.kattan ev aldık, yükseklik kararı onaylanırsa ne yapacağız" gibi sorular geliyor. Biz de bu soruyu Viaport Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu'na sorduk. 




Müşterilerimiz hiç bir şekilde mağdur olmayacak

Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama olmadığının altını çizen Hayırlıoğlu, yüksekliğin azaltılmasına yönelik bir kararın çıkması durumda müşterilerini mağdur etmeyecek şekilde alt katlardan daire vereceklerini açıkladı. 


Henüz tedirgin olunacak bir durum yok

Hayırlıoğlu, "Boğazın...