01 / 07 / 2024

Viatrans Mecidiyeköy çalışmaları

Viatrans Mecidiyeköy çalışmaları

Viatrans Mecidiyeköy'ü www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışmaları tamam!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kabataş’a uzanan ikinci kısmında da tünel çalışmaları bitti. Tüm tünellerinin tamamlanması nedeniyle 6 Kasım'da İBB Başkanı İmamoğlu’nun katılımıyla tören düzenlenecek...

Mecidiyeköy'deki metro çalışmalarının yüzde 80'i tamam!

İstanbul trafiğini rahatlatacak dev projede son yaklaşıldı. Hizmete açıldığında saatte 140 bin yolcu taşıyacak olan metroda kazılar yıl sonuna kadar bitecek ve elektromekanik çalışmaları başlayacak

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 3. Etap çalışmaları başladı!

İBB, Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy'de, trafik akışı için yeni düzenleme yaptı. Mecidiyeköy metro istasyonu 3. etap çalışmaları nedeniyle, inşaat alanı trafiğe kapatılacak.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 2. Etap çalışmaları başladı!

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 2. Etap çalışmaları sebebiyle, Şişli-Mecidiyeköy ve Mecidiyeköy-Şişli istikametinde bazı yollar dün gece saat 23.00'ten itibaren 150 gün süreyle trafiğe kapatıldı.

Cem Kara Yalıköy çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yalıköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Fehmi Kaçar'a bilgi verdi. Başkan Cem Kara çalışma yapılacak bölgeleri de yerinde gezdi.

Mecidiyeköy istasyonu için yapım çalışmaları başlıyor!

Mecidiyeköy İstasyonu’nun giriş-çıkış alanlarının inşaatı için altyapı çalışmaları 6 Temmuz Pazartesi günü başlatılıyor. Yapım çalışmasından kaynaklı bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı'nın Mecidiyeköy İstasyonu'nda çalışmalar 6 Temmuz'da başlıyor!

Mecidiyeköy İstasyonu için yapım çalışmaları başlıyor. İstanbul Metrosu'nun en önemli akslarından biri olan Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı'nın Mecidiyeköy İstasyonu için yapım aşamasına gelindi.

Tabiat varlıklarına yönelik çalışmalarında hız kesilmiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye’de 2 bin 134 adet doğal sit alanı ve 16 adet özel çevre koruma bölgesinin bulunduğunu açıkladı.Tabiat varlıklarına yönelik çalışmalarında hız kesilmiyor.

Konak Tüneli kazı çalışmalarının yüzde 95'i tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konak Tüneli kazı çalışmalarının yüzde 95'inin tamamlandığını, ocak ayının ortalarına doğru tünelde ışığın görüleceğini ve mayıs ayında hizmete açılacağını kaydetti.

1973 yılında Yıldız Kavşağı alt yapı çalışmaları tamamlanmış!

1973 yılında Barbaros Bulvarı Yıldız Kavşağı alt yapı çalışmaları tamamlanmış. Kesişmesiz ve doğrusal olarak inşa edilen Yıldız Kavşağı, Boğaziçi Köprüsü ve Haliç Köprüsü arasında önemli rol oynayacakmış.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Keçiören'i gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Projenin ilk etabında bin 600 konut inşa ediliyor...

Kocaeli Kadıköy'deki katlı otoparkta çalışmalar hızlandırıldı!

Büyükşehir Belediyesinin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor. Temel uygulama çalışmaları tamamlanan yapıda demir örme işleri devam ediyor.

YHT Sincan-Köseköy hattı fizibilite çalışmaları yapıldı!

Ankara'yı İstanbul'a doğrudan bağlayacak yüksek hızlı tren hattının Sincan'dan Köseköy'e kadar olan 280 kilometrelik bölümü için fizibilite çalışmaları yapıldı. 5-6 firma ilgi duyduğunu belirtti.

Viatrans Mecidiyeköy çalışmaları Haberi

Viatrans Mecidiyeköy çalışmaları

 Viatrans Mecidiyeköy'ün havadan videosu için...