18 / 05 / 2024

Viko Karre

Viko Karre

VİKO Karre Cities serisinde en dikkat çekici tasarımlar arasında İstiklal Caddesi, Kız Kulesi ve Ortaköy tasarımlarıyla İstanbul yer alıyor. İstanbul aşıkları, Karre Cities’in çok özel elektrik anahtarı mekanların dekorasyonuna farklı hava katabiliyor...

Viko Karre serisi ile kendinden sonrakilere ilham veriyor!

VİKO’nun minimal formuyla kısa zamanda kullanıcıların öncelikli tercihleri arasına giren ürünü Karre, tasarımcılara ve dekorasyonlara ilham vermeye devam ediyor...

VİKO sigorta kutularında güvenlik ve estetik bir arada!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi VİKO, sigorta kutularında da üstün kalitesini ortaya koyuyor. Bugün hemen her noktada aynı anda talep edilen iki kavram, güvenlik ve tasarım, VİKO sigorta kutularında buluşuyor.

VİKO'dan sadelik sevenler için özel tasarım!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor. İşte o tasarımlar...

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

VİKO by Panasonic'e Çevreci Tesis ödülü!

VİKO by Panasonic, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü’ne layık bulunarak sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’nin çevre dostu kuruluşları arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.

VİKO, yeni ürünüyle yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

VİKO'dan ULTIMA Serisi!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

VİKO yeni ürünü ile açma kapama devrine son veriyor!

Alanında birçok ilke ve yeniliğe imza atan VİKO bu kez elektrik anahtarlarında açma kapama devrini sona erdiriyor.

VİKO yeni ürünü Novella S ile açma kapama devrini sona erdiriyor!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri VİKO, Novella S ile şimdi hissetme teknolojisini yaşam alanlarına taşıyarak konforu parmak ucunuza getiriyor.

VİKO 35. yılını kutluyor!

Anahtar ve priz sektörünün inovatif ve lider kuruluşu VİKO, 35. kuruluş yıl dönümü ve “Bizden Bize Paylaşım Toplantısı” kapsamında tüm çalışanlarının katılımı ile önemli bir organizasyon gerçekleştirdi.

Viko Yeşil Ofis diploması aldı!

Viko, WWF-Türkiye tarafından verilen Yeşil Ofis diplomasını WWF-Türkiye Genel Müdürü Tolga Baştak ile VİKO CEO'su Nusret Kayhan Apaydın'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende aldı. Viko aldığı diplomayla sektöründe de bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Viko, yeşil ofis uygulamasına başladı!

Doğal kaynaklarımız hızla tükeniyor, insanlığın doğa üzerindeki baskısı artarken, iklim değişikliği her geçen gün daha da ciddi bir tehdit haline geliyor.

Üniversite öğrencileri VİKO endüstriyel tesislerini gezdi!

Akademik bilgi birikimini katma değere dönüştürmenin bir yolu da üniversite ve sanayi arasında oluşturulacak iş birliklerinden geçiyor. Viko, öğrencilerin kariyer yolculuğuna da ışık tutuyor.

Viko Karre Haberi

Viko Karre

Şehirler, bir toplumun kültürünü ve tarzını yansıtan yerlerdir. Hayatın renklerini içlerinde barındırırlar. Caddeler, sokaklar, köprüler, kaldırımlar, mağazalar, şehrin sembolü olan anıtsal yapılar… Ve elbette şehre anlam yükleyen, onunla birlikte yaşayan insanlar… Her şehrin bu bileşenlerle zaman içinde ve tarihin kollarında oluşan sırları olduğu gibi ruhu da var. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri VİKO şimdi bu ruhu yaşadıkları mekanlara taşımak isteyenler için Karre Cities serisini üretti. 


VİKO’nun Karre Cities serisinde en dikkat çekici tasarımlar arasında İstiklal Caddesi, Kız Kulesi ve Ortaköy tasarımlarıyla İstanbul yer alıyor. İstanbul aşıkları, Karre Cities’in çok özel elektrik anahtarı, priz ve komütatör tasarımlarıyla mekanların dekorasyonuna farklı bir hava katabiliyor. VİKO’nun Karre Cities serisinde asaletin şehri

Londra, hayallerin merkezi New York, rüyaların başkenti Paris ve romantizmin simgesi Venedik...