05 / 05 / 2024

VİKO son ürüü

VİKO son ürüü

Alanında birçok ilke ve yeniliğe imza atan VİKO bu kez elektrik anahtarlarında açma kapama devrini sona erdiriyor.

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Emekliye yüzde 25,29 zam ve 12 puan refah payının detayları peş peşe belli oldu! İşte son gelişmeler...

Emekliye ara zam konusunda gözler ekim ayına çevrildi. Çalışma Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ek zam düzenlemesi için son rötuşlarını yapmayı sürdürüyor. Bu çerçevede, hazırlanan taslak metin TBMM’nin açılması ile beraber değerlendirilmeye alınacak. İşte detaylar...

Sony Xperia 1 V piyasaya sürüldü! İşte özellikleri

Sony kısa bir süre önce küresel pazarlarda yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia 1 V'yi tanıttı ve düşük ışıklı fotoğrafçılıkta önemli bir gelişme vaat eden mobil yığın sensör için benzersiz Exmor T'yi tanıttı.

Mercedes V-Serisi sürücüye neler vadediyor? İşte Mercedes V-Serisi’nin özellikleri ve 26 Mart 2023 fiyat listesi

Mercedes V-Serisi Mart ayı fiyat listesi açıklandı. Peki 2023 model bir Mercedes V-Serisi almak isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte Mercedes V-Serisi’nin özellikleri ve güncel fiyat listesi…

Avrupa'da gaz fiyatları 17 ayın dibini gördü!

Avrupa'da doğal gaz fiyatı, ılıman hava koşulları nedeniyle birçok ülkede gaz depolarının yeniden doldurulması ve daha fazla sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ithalatıyla 17 ayın en düşük seviyelerine geriledi.

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

 Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus , en son ürünü olan OnePlus Ace 2'yi piyasaya sürmeye hazır. Ace 2'nin performansının birinci  sınıf kalmasını sağlamak için yeni ve geliştirilmiş bir soğutma aksesuarı olan 27W donma noktalı soğutma arka klipsini de piyasaya sürüyor.

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

ZARA’da son kalan ürünler: yüzde 55'e varan indirim! ZARA 3 Ekim 2022 fiyat listesi

İspanyol giyim devi ZARA online alışverişlerde yaz sezonunda kalan son ürünleri dev indirimle bitiriyor. İşte ZARA online’da kalan son ürünler ve fiyatları..

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Kahramanmaraş'ta yeni millet bahçesine kavuşuyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık'ta inşa edilen yeni millet bahçesinde son rötuşlar yapılıyor. 

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki son rötuşlar tamamlandı!

29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak olan Atatürk Kültür Merkezi'nde rötuş işlemleri tamamlandı. AKM'nin ışıkları yakıldı. 

VİKO son ürüü Haberi

VİKO son ürüü

Alanında birçok ilke ve yeniliğe imza atan VİKO bu kez elektrik anahtarlarında açma kapama devrini sona erdiriyor. Anahtar yüzeyinde parmağınızı aşağı ya da yukarı hareket ettirerek ışık seviyesini ayarlayabileceğiniz Novella S, standart elektrik anahtarlarının çok daha ötesine geçiyor. Işığın seviyesindeki değişim yine anahtar üzerindeki LED'den rahatlıkla görülebiliyor. PAGEV Plastik Teknoloji Ödülü, Arkitera RAF Yapı Malzemesi Ödülü ve Design Turkey İyi Tasarım Ödülü ile taçlandırılan, dokunmatik özellikli Novella S, elektrik tasarrufu da sağlıyor. Aynca düğme yüzeyine kısa süreli bir temasla geçiş yapabileceğiniz, zaman gecikmeli anahtar fonksiyonu ile ışık kaynağı kapandıktan sonra bile yolu aydınlatabiliyor. Novella S'in bir diğer özelliği ise aynı anahtarla iki ayrı şık kaynağını kontrol etme olanağı sunması. Öte yandan Novella S elektrik anahtarı, LED ışıkları sayesinde karanlıkta...