16 / 05 / 2024

vildan narter

vildan narter

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin İnşaat Direktörü Güner Olcaytu Oktayer'in annesi Vildan Narter vefat etti...

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Çetinoğlu tarafından kuruldu.

Sovo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sovo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Vildan Mengi Çamaş tarafından kuruldu.

Dmr Yapsat İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Yapsat İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Vildan Ayhan tarafından kuruldu.

Vildan Yılmaz Doğan, Pera GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Pera GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği'ne şirketin Bütçe ve Raporlama Müdürü Vildan Yılmaz Doğan'ın atanmasına, şirketin Kurumsal Yönetim Komitesi'nin toplamda 3 kişiden oluşmasına, üye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Vildan Yılmaz Doğan'ın olarak komite üyeliklerine atanmasına karar verildi

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Ava Konsept Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Konsept Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Çolak ve Vildan Çolak ortaklığında kuruldu.

Mede İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mede İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Güzel ve Arife Ergün ortaklığında kuruldu. 

Tümenbatur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümenbatur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Vildan Tümenbatur ve Mahmut Tümenbatur ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Deniz GYO'nun tasarrufun iptali davası açıklaması!

Deniz GYO'ya Vildan Tatlı tarafından açılan "Tasarrufun İptali" davasındaki son gelişme KAP'ta yayınlandı. Dava sürecinde henüz bir gelişme olmadığı açıklandı.

Deniz GYO Tasarrufun İptali davası ne durumda?

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığında, davacı Vildan TATLI tarafından Bakırköy 4.Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde 2016/218 Esas sayılı dosya ile açılan Tasarrufun İptali davasında bir gelişme olmadığını belirtti.

Vildan Gülçelik, Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde 21.sırada!

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden 100 mükellefi açıkladı. Semahat Sevim Arsel ilk sırada yer alırken Vildan Gülçelik 21. sırada yer aldı.

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vildan Özbey ve Abdullah A.Q. Al-Rawhanı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Y. Caddesi'nde kuruldu.

vildan narter Haberi

vildan narter
Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin İnşaat Direktörü Güner Olcaytu Oktayer'in annesi Vildan Narter 24 Ocak günü vefat etti. Narter'in naaşı 26 Ocak 2013 Cumartesi günü Moda Cami'nden kılınacak öğle namazına mütakiben Ihlamurkuyu mezarlığına defnedilecek. Erkur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Vildan Narter'in ailesi taziye ilanı...