04 / 05 / 2024

Villeroy Boch karoları

Villeroy Boch karoları

Villeroy & Boch Karo tarafından geliştirilen yeni duvar ve de zemin serisi Venida’nın sahip olduğu gösterişli tasarımın arkasında yatan fikir işte bu şekilde ifade ediliyor.

Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna geliniyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy, ECB'nin önümüzdeki toplantı için seçeneklerini açık tuttuğunu belirterek “Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna yaklaşılıyor” dedi.

AMB üyesinden faiz çıkışı! 'Faiz artış döngüsü yaz aylarında sona ermeli'

AMB Üyesi ve Fransız Merkez Bankası Başkanı Villeroy, AB'de faiz artışlarının yaz aylarında sona ermesi gerektiğini ifade etti.

Bosch klima fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Klima alacaklar, Bosch marka klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Boch klima fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

Stil44 el yapımı mutfak ve banyoları ile yeni bir sektör yaratıyor!

Stil44,25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü.. Elişi seramik karolar ve lavaboları ilk defa tüketici ile buluşturan Stil44, bunun gururunu yaşıyor.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

2017'nin trend renkleri Bien koleksiyonunda!

Tasarımlarında doğaya yüzünü dönen Bien, 2017 yılının trendlerini ahşap ve doğal taş görünümlü karolar olarak tanımladı

Villeroy and Boch Etiler mağazası, mimari tasarımı ile fark yaratıyor!

Villeroy & Boch’un ilham veren köklü hikayesi, temsil ettiği Avrupalı yaşam tarzı ile Etiler Mağazasında hayat buluyor. Dekorasyon trendlerini etkileyen koleksiyonların da yer aldığı mağaza Haziran 2016’dan itibaren hizmet veriyor.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Villeroy Boch’un yeni tasarımıyla çağdaş yorum!

Renklerin ve ebatların, dekor ve aksesuarlarla uyumlu kombinasyonu: Villeroy Boch’un yeni tasarım konsepti MON CŒUR serisi… MON CŒUR, Villeroy&Boch’un da etkilediği 20. yüzyılın Jugendstil tarzının günüme uyarlanmış hali olarak öne çıkıyor.

Villeroy Boch karoları Haberi

Villeroy Boch karoları

Geçmiş ve modern çağ bir araya gelerek büyüleyici bir çapraz kültür oluşturmak için güçlerini birleştiriyor. Çeşitli kültürlerin farklı unsurlarının, sıcak renklerin uyumlu birliği ve altınlı, gümüşlü uygulamalarla harmanlanması yeni ve eskinin entregrasyonunu sağlıyor. Villeroy&Boch Karo tarafından geliştirilen yeni duvar ve zemin serisi Venida’nın sahip olduğu gösterişli tasarımın arkasında yatan fikir işte bu şekilde ifade ediliyor.


Venida, gri ve bej renklerinden oluşuyor. Altın ve gümüş gibi yüksek kalitede dekoratif unsurlar içeren şerit dekorlar zengin bir tasarımın yakalanmasını mümkün kılıyor. Altın ile gri, gümüş ile bej karolar kombinlenerek beklenmedik bir etki yaratıyor. Sırlı ve mat cilalı vilbostone porselen yer karoları estetik açıdan mükemmel alanların tasarlanmasına olanak sağlıyor. 


30x90cm gibi büyük boyutlara sahip Venida duvar karoları şık bir tasarıma sahip… Pürüzsüz ve yıkanmış görünüme...