03 / 05 / 2024

vinç kiralama

vinç kiralama

Vinç kiralama işi son yılların gözde yatırım araçlarından biri oldu. Fiyatı 100 bin avro ila 1 milyon avro arasında değişse de, birkaç yılda maliyetini çıkarıyor...

Kiralık vinç sektörü inşaat sektörüyle birlikte büyüyor!

Gelişen inşaat sektörüyle birlikte önemi artan kule vinçlere olan talep her geçen gün artıyor. Bemtaş, Kule vinç kiralama ve satış konularında Türkiye'nin birçok marka projesinin tercih ettiği bir kurum.

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Günay ve Tayfun Günay ortaklığında kuruldu.

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun tarafından kuruldu.

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 210 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yaman, İmdat Yaman ve Ramazan Yaman tarafından kuruldu.

Esko Vinç Kiralama Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esko Vinç Kiralama Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan Sarı tarafından kuruldu.

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Umut    Bal tarafından kuruldu.

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saliye Altuntaş tarafından kuruldu.

Berat Vinç Kiralama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Vinç Kiralama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kardaş tarafından kuruldu.

vinç kiralama Haberi

vinç kiralama


Vinç kiralama işi son yılların en gözde yatırım araçlarından biri oldu. Fiyatı 100 bin avro ila 1 milyon avro arasında değişse de, birkaç yılda bu maliyetini çıkarıyor. 

Özellikle, Bülent Ersoy'un vinç filosundan yılda iki milyon dolar kazandığı haberleri üzerine, vatandaş, ev almak yerine vince yönelmeye başladı. 


Son yıllarda yüzde 10'un üzerinde büyüyen inşaat sektörünün olmazsa olmazı vinçler, milyonlarca liralık ekonomi haline geldi. İnşaatlardan, plazaların dış cephe temizlik işlerine kadar farklı alanda kullanılan vinçler, kısa vadede ciddi kazançlar getirince, vatandaşın yeni yatırım aracı oldu. 


FİYATLARI 1 MİLYON AVRO


Kullanım amacı ve büyüklüğüne göre 50 işçinin çalışabildiği bu dev makinelerin fiyatı, 100 bin avrodan başlayıp, 1 milyon avroya kadar çıkıyor. İkinci el piyasası da hareketli olan bu devlerin bedeli, 200 ila 500 bin lira arasında...