01 / 05 / 2024

VIP Kurtköy İletişim bilgileri

VIP Kurtköy İletişim bilgileri

VIP Kurtköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Lansman satışlarının başladığı VIP Kurtköy projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 ve müstakil villa olarak tasarlandı.

Kurtköy Paragon iletişim!

132 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da tapular hemen teslim ediliyor. Projede daire teslimlerine ise 31 Mayıs'ta başlanıyor..

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

DNZ Kurtköy Evleri iletişim!

Kurtköy DNZ Evleri'nde dairelerin fiyatları kata ve konumuna göre değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor...

Kurtköy Ana Yapı iletişim!

Ana Yapı Kurtköy'de başlayacağı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Ana Yapı Kurtköy projesinde 224 konut olacak...

Kurtköy Lens İstanbul satış ofisi!

Kurtköy Lens İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kurtköy Lens İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 208 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi!

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kurtköy Panorama Hill Evleri'nde daire ve villa tipi konutlar bulunuyor...

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi!

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Kurtköy’de ilgi büyük ev tiplerine kayıyor!

Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, içinde bulunduğu bölgede gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul’un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı.

VIP Kurtköy İletişim bilgileri Haberi

VIP Kurtköy İletişim bilgileri

Satış ofisinin 15-20 gün içinde açılması planlanan VIP Kurtköy projesi Çamlık Mahallesi'nde inşa ediliyor. Lansman satışlarının başladığı VIP Kurtköy projesi; AGS Grup ile MY Grup ortaklığında hayata geçiriliyor. 


20 bin 50 metrekare arsa alanına sahip VIP Kurtköy Evleri kapsamında 246 daire ile 12 villa yer alıyor. 



Daire fiyatlarının 325 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimler 2 yıl sonra yapılacak. 


VIP Kurtköy projesinin sosyal alanlarında açık kapalı otoparkı, kafe, restoran, bay ve bayanlar için ayrı ayrı kullanabilecekleri kapalı havuz, tenis kortu, geniş bahçeleri, buhar odaları, fin hamamı ve fitness center yer alıyor. 



VIP Kurtköy İletişim Adres:Kurtköy Mah. Gazi Cad. No: 13/1 Pendik / İSTANBUL


VIP Kurtköy iletişim!

Telefon :444 5 591