27 / 04 / 2024

Vira İstanbul satılık

Vira İstanbul satılık

Vira İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1.156 daire ve 39 adet dükkandan meydana gelen proje Gül Proje imzasıyla İstanbul Beylikdüzü’nde yükseliyor. 

Vira İstanbul Kavaklı iletişim!

Vira istanbul Kavaklı iletişim için 444 94 85 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 1.156 adet konut ve 39 mağazanın bulunduğu projede vade farksız 36 ay taksit yapılıyor.

Kavaklı Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde bulunuyor. Kavaklı Vira İstanbul teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Kavaklı Vira İstanbul ödeme tablosu!

Vira İstanbul projesi Gül Proje imzasına sahip. 17 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Beylikdüzü İlçe 'si Kavaklı'da yükseliyor. İşte Kavaklı Vira İstanbul ödeme tablosu detayları...

Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Konum bilgisine göre Megakent'e yakın bölgede bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Gül Proje Vira İstanbul satış fiyatları!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazadan oluşan proje Gül Proje imzasıyla yükseliyor. Gül Proje Vira İstanbul satış fiyatları 237 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Toplam 1.155 adet konuttan oluşan proje Megakent'e yakın yerde yükseliyor. Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında nakitte veya banka kredisinde yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul ödeme koşulları!

Toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen projede 1.155 adet konut yer alıyor. Beylikdüzü Vira İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredili ödemeler yapılabiliyor.

Kavaklı Vira İstanbul teslim tarihi!

1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Kavaklı Vira İstanbul teslim tarihi 2018 yılının Aralık ayı olarak belirlendi.

Vira İstanbul ödeme planı!

1.156 adet daire ve 38 cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul'da metrekare fiyatları 3.100 TL'den başlıyor. İşte, Vira İstanbul ödeme planı!

Vira İstanbul'da fiyatlar 220 bin liradan başlıyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da Gül Proje tarafından inşa edilmekte olan Vira İstanbul evlerinde fiyat listesi 220.000 liradan başlamakta olup 30 eşit taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor..

Vira İstanbul'da fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da Gül Proje tarafından inşa edilmekte olan Vira İstanbul evlerinde fiyat listesi 220.000 liradan başlamakta olup 30 eşit taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Vira İstanbul ulaşım bilgileri!

92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor. Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.

Beylikdüzü Vira İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek olan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Beylikdüzü Vira İstanbul satış fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 100 TL’den başlıyor.

Vira İstanbul'da metrekaresi 3 bin 100 TL'ye!

Gül Proje, Beylikdüzü’ndeki yeni projesi “Viraistanbul’’u tanıttı. 630 milyon TL’lik yatırım değeri olan projede, lansmana özel olarak metrekare fiyatı ise 3 bin 100 TL olarak belirlendi.

Vira İstanbul satılık konut fiyatları!

Vira İstanbul satılık konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul Evleri 17 blok olarak hayata geçirildi...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evler!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evlerin fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul'da aylık taksitler 2 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. 17 blok halinde hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık!

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Gül Proje imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Vira İstanbul satılık daire!

17 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı 'da hayata geçiriliyor. Vira İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Kavaklı Vira İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü'nde Gül Proje imzasıyla hayata geçirilen Kavaklı Vira İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Vira İstanbul satılık!

Gül Proje tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Vira İstanbul satılık 1.155 adet konut ve 38 cadde mağazasından meydana geliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Vira İstanbul satılık Haberi

Vira İstanbul satılık

Vira İstanbul projesi 92 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin alanları 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

17 blok olarak tasarlanan Vira İstanbul'da ilk etap bu yılın sonunda, ikinci etap 2018 yılının Ağustos ayında gerçekleştirilecek. 

Birçok sosyal alana sahip projede spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness, sauna ve yüzme havuzu mevcut. 

 

Vira İstanbul fiyat bilgisi!

Yüzde 15 indirimli fiyatlar:
1+1'ler 275 bin TL
2+1'ler 400 binTL
3+1'ler 650 bin TL
4+1'ler 720 bin TL
 

Vira İstanbul'da peşin ve kredili ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı ile şimdi al, taşınınca öde kampanyası yer alıyor.


Adres: Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı No:31/1 Beylikdüzü/İSTANBUL
 
Tel: 444 9 485
Web : http://viraistanbul.com.tr