10 / 05 / 2024

Vira İstanbul satışa çıktı

Vira İstanbul satışa çıktı

Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte yapılacak projeye toplamda 630 milyon TL’lik yatırım öngörülüyor. Aralık 2018’de teslim edilmesi planlanan proje, lansmana özel 3.100 TL metrekare satış fiyatı ile yatırımcılara sunuluyor.

Vira İstanbul satılık konut fiyatları!

Vira İstanbul satılık konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul Evleri 17 blok olarak hayata geçirildi...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evler!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evlerin fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul'da aylık taksitler 2 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Vira İstanbul satış ofisi!

Vira İstanbul satış ofisi irtibat için 444 94 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 95 bin metrekare arsa alanına sahip proje 1.156 adet daire ve 39 adet mağazadan oluşuyor.

Gül Proje Vira İstanbul satış fiyatları!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazadan oluşan proje Gül Proje imzasıyla yükseliyor. Gül Proje Vira İstanbul satış fiyatları 237 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı!

Polat Holding Başkanı Adnan Polat’ın “Bu proje sayesinde dönüşümün kitabını yazacak duruma geldik” dediği Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı. Şu ana kadar yüzde 10’u satılan projenin yıl sonuna kadar yüzde 30’u satılması hedefleniyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek olan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Beylikdüzü Vira İstanbul satış fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 100 TL’den başlıyor.

Gül Proje Viraİstanbul'u satışa çıkardı!

Gül Proje, Beylikdüzü'ndeki 630 milyonluk yatırımı Viraİstanbul'u satışa çıkardı. Projede fiyatlar 220 bin liradan başlıyor

Gül Proje'nin Viraİstanbul'u yarın satışa çıkacak!

Gül Proje'nin Viraİstanbul Beylikdüzü projesi yarın yapılacak lansmanla resmen satışa açılacak. Viraİstanbul projesinde ön satış döneminde daireler 220 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu...

Beylikdüzü Vira İstanbul satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağaza bulunuyor. Beylikdüzü Vira İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. 17 blok halinde hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Vira İstanbul satış fiyatları!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazasının yer aldığı proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Vira İstanbul satış fiyatları 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor.

Vira İstanbul satışa çıktı Haberi

Vira İstanbul satışa çıktı

Gayrimenkul sektöründe ürettiği nitelikli projeleriyle öne çıkan Gül Proje, Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte 1.156 konuttan ve 39 cadde mağazasından oluşan Viraİstanbul projesine başlıyor. Sosyal donatıları ve yeşil alanları ile dikkat çeken projeye toplamda 630 milyon TL’lik yatırım yapılması planlanılıyor.


Projenin tanıtımı için düzenlenen toplantı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gül ve Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Aydın’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.


İddialı projelerle yola devam…

Toplantıda konuşan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Gül Proje olarak iddialı projelerle yollarına devam ettiklerini vurgulayarak proje hakkında şu bilgileri verdi:


“Bugünkü toplantımızın konusu olan Viraİstanbul projemiz, Kavaklı sahil bölgesinde 92 bin metrekarelik arazinin 74.500 metrekarelik kısmını peyzaj alanları ve sosyal donatılar...