18 / 05 / 2024

Viraat Ramayan Mandir

Viraat Ramayan Mandir

Dünyanın en büyük tapınağı 768 bin metrekarelik alana yapılacak. Viraat Ramayan Mandir, 123 metre ile halihazırda dünyanın en büyük tapınağı olan Kamboçya'daki Angkor Wat'ın iki katı yükseklikte olacak.

Ev sahiplerinden kiraya yeni zam taktiği! Kirada 5 yılınızı doldurmadıysanız...

Ev sahipleri, yüksek kira getirisi sağlamak amacıyla kiracılarını tahliye etmeyi istiyor. Anlaşma yoluyla güncel kira artırımı yaptıramayan taşınmaz sahipleri önce halen kendilerinin kullandıkları konut veya işyerini satıp, sonra gereksinim nedeni ile tahliye davası açıyor.

Adana'da kirasını ödeyemeyen aileye yardım eli uzatıldı!

Adana'da yaşamını sürdüğü evin kira bedellerini yatıramayan 4 çocuklu aileye yardım edildi...

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvuru süresi uzatıldı!

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kaydını yaptıramayan çiftçiler için müracaat süresi 1 Eylül'e kadar uzatıldı.

İnşaat devi Binladin Group çalışanlardan maaş tepkisi!

Suudi Arabistan’ın en büyük inşaat şirketlerinden olan Binladin Group, yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Nisan ve Mayıs aylarında çalışanlarından bazılarının maaşlarını ödeyemedi. 100 bin çalışanı olan ve 15 milyar dolarlık borcunu yapılandıramayan şirketin, bu ay maaşları ödeyip ödeyemeyeceği de bel

Dünyanın tren geçmeyen tek istasyonu Muğla'da yapıldı!

Dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası Muğla'nın Dalaman ilçesinde yapıldı. İşte o garın ilginç hikayesi... 

Dalaman'daki ilk istasyon binasının ilginç hikayesi!

Muğla'nın Dalaman ilçesine, dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası inşa edildi. İşte hikayenin detayları...

Konak'ta tapu işlemlerini sonlandıramayan vatandaşlara müjde!

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta 2981 sayılı Gecekondu ve İmar Affı’na müracaat etmiş ancak bugüne kadar tapu işlemlerini sonuçlandıramamış vatandaşları sevindiren bir karar uygulamaya konuldu.

Gaziantep Kemal Köker Viyadük Köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artık şehrin trafik yükünü kaldıramayan ve eskiyen Kemal Köker Viyadük Köprüsünü yıkıyor.

Kemal Köker viyadük köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, trafik yükünü kaldıramayan Kemal Köker viyadük köprüsünü yıkma kararı aldı.

Keçiören Atapark Mahallesi’ni 'elektrik' çarptı!

Abonelikleri yapılmadığı için yeni binalarında tek sayaçtan ortak şantiye elektriği kullanan Atapark Mahallesi sakinleri arasında fatura krizi çıktı. Üç yıldır abonelik yaptıramayan mahalleli isyan etti.

İç mimar Ahmet Güneş’ten yeni trend: Mekan Detoksu!

Ahmet Güneş ‘Mekan Detoksu’ adını verdiği yeni trendle, yoğun iş hayatı olan, evlerine zaman ayıramayan, evlerine girdiklerinde kendilerine verdiği ağırlıktan olumsuz etkilenen kişileri hedefliyor.

Miras tarlalar için son 10 gün!

Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu gereğince ay sonuna kadar miras kalan tarlasının intikalini yaptıramayan kimseler intikalini yapabilecek. 31 Ağustos'tan sonra ise miras kalan tarlalar bölünemeyecek.Miras tarlalar için son 10 gün..

Cansel Turgut Yazıcı: Gayrimenkul sektöründe fiyatlar aşırı yükseldi!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektöründe konut ve arsa fiyatlarının aşırı yükseldiğine işaret ederek, fiyatları maliyetler kadar arttıramayan sektörün kâr marjlarının yüzde 10-15'lere indiğini belirtti

Viraat Ramayan Mandir Haberi

Viraat Ramayan Mandir


Yetkililer, eyalet başkenti Patna'dan 120 kilometre uzaklıktaki Motihari bölgesinde 768 bin metrekarelik bir alana yapılacak Viraat Ramayan Mandir tapınağı inşaatının 14 Aralık'ta başlayacağını, 2015'te de tamamlanacağını açıkladı. 


Viraat Ramayan Mandir, 123 metre ile halihazırda dünyanın en büyük tapınağı olan Kamboçya'daki Angkor Wat'ın iki katı yükseklikte olacak. 


Merkezi Patna'da bulunan Hanuman Mandir Vakfı tarafından inşa edilecek tapınağın 80 milyar dolara mal olması bekleniyor.


Tapınakta tanrı Ram ile tanrıça Sita'nın devasa heykelleri de yer...