28 / 04 / 2024

Viraİstanbul daire fiyatları

Viraİstanbul daire fiyatları

Viraistanbul Beylikdüzü teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirlendi. Gül Proje imzasıyla hayata geçirilen projede banka kredisiyle ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim!

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim için 444 94 85 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projenin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Viraİstanbul vadeli ödeme tablosu!

Viraİstanbul Residence Gül Proje imzası ile hayata geçiriliyor. Proje lokasyon olarak Kavaklı sahile 3 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Viraİstanbul vadeli ödeme tablosu...

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü!

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü Evleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz avantajı sunan proje 17 blok halinde yükseliyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık!

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Gül Proje imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları!

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 

Misal İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi imzasıyla İstanbul Gaziosmanpaşa'da 2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Peki Misal İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Gökevler Ödül İstanbul daire fiyatları!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Gökevler Ödül İstanbul daire fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 100 TL ila 4 bin TL arasında değişiyor. Proje 2 bin 683 daireden oluşuyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları fiyatlar!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları fiyatlar bilgisi kapsamında projede daireler 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları yüzde 20 indirimli olarak 275 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri bu yıl sonunda yapılacak...

Kağıthane Kordon İstanbul daire fiyatları!

Kağıthane Kordon İstanbul daire fiyatları 547 bin TL'den başlıyor. Proje ''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılıyor...

Aydos Land  İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Toplam 600 daire ve 35 adet ticari üniteden meydana gelen Aydos Land  İstanbul projesi Ms Mega İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.  Peki Aydos Land  İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Gül İnşaat Avenue İstanbul daire fiyatları!

Gül İnşaat Avenue İstanbul daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ön talep sürecinde olan projede toplam 436 daireye yer veriliyor...

3.İstanbul daire fiyatları ne kadar?

3.İstanbul daire fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. Başakşehir 3. İstanbul'da 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Aralık 2018'de teslim edilecek.

Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat imzasını taşıyan Esenyurt Akros İstanbul projesi 496 daire ve 33 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul daire fiyatları Haberi

Viraİstanbul daire fiyatları

Beylikdüzü Viraistanbul Konutları 1+1, 3+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Viraistanbul Beylikdüzü teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirtiliyor. Dairelerin alanları 70 ile 201 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Gül Proje imzası taşıyor. 


Beylikdüzü Kavaklı'da inşa edilen Viraistanbul Evleri fiyatları 256 bin TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika, Kavaklı sahile 3 dakika yakınlıkta olan proje 95 bin metrekare arsa üzerinde, 17 blok halinde yükseliyor. 


1.156 konut ve 39 mağazadan meydana gelen Gül Proje Viraistanbul'da dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi olanaklar yer alıyor. 

Vira İstanbul satış fiyatları!

1+1 konutlar 256 bin TL, 

2+1 konutlar 437 bin TL, 

3+1 konutlar 656 bin 500 TL, 

4+1 konutlar 744 bin...