09 / 05 / 2024

Viraİstanbul ne zaman teslim edilecek

Viraİstanbul ne zaman teslim edilecek

Viraİstanbul Konutları E-5'e 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Toplam 1.155 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü!

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü Evleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz avantajı sunan proje 17 blok halinde yükseliyor.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

17 blok şeklinde yükselen Beylikdüzü Vira İstanbul projesi 2 etap şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin önünden Sadabat Deresi geçiyor. Peki Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

3 blokta 115 daireden oluşan Kağıthane Mod İstanbul projesi peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

Viraİstanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

Viraİstanbul ne zaman teslim edilecek

Viraİstanbul Evleri İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı lokasyonunda inşa ediliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor.


Kavaklı Viraİstanbul'da yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik bedel banka kredisiyle ödeniyor ve liste fiyatı üzerinden yüzde 6 indirim uygulanıyor. 


Kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve spor alanları gibi sosyal alanların bulunduğu Viraİstanbul Kavaklı'da 1.155 konut ve 38 cadde mağazasına yer veriliyor. 


Viraİstanbul Rezidans'ta yüzde 25 peşinatta 30 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Gül Proje imzası ile yükselen proje 4,7 ve 14 katlı 17 bloktan meydana geliyor. 


Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Kavaklı 1+1 daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor, 270 bin TL'ye kadar...