03 / 05 / 2024

viranşehir toki başvuruları

viranşehir toki başvuruları

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Viranşehir başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Şanlıurfa başvuruları 2020...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Viranşehir projesinde yer alan konutları satışa çıkarıyor.

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Nevşehir 2020 başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Merkez Göre projesi için başvurular 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 fiyatları ne kadar?

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları!

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ 100 bin konut Bursa Yenişehir 2020 fiyatları ne kadar 2020?

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 2019 başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayaşehir 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular 31 Ekim 2019 tarihi itibariyle sona eriyor.

Viranşehir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

TOKİ Viranşehir 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir projesi kapsamındaki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Nevşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

viranşehir toki başvuruları Haberi

viranşehir toki başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 altgelir projesi için başvuru süreci devam ediyor.

Viranşehir alt gelir grubu TOKİ'de 57 adet konut bulunuyor. Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor.

Başvuruların 26 Şubat'ta başladığı TOKİ Viranşehir alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

Kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesindeki konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Başvuru sürecinin devam ettiği TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor. 

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 89 bin 605 TL olarak, en yüksek konut bedeli 117 bin 122 TL şeklinde belirlendi.

En düşük peşinat bedelinin 5 bin TL,...