05 / 05 / 2024

vision

vision

Mercedes önümüzdeki günlerde yeni bir elektrikli sportif otomobilinin ön izlemesini karşımıza çıkarıyor. AMG Konsepti özellikle otomobilin dış görünümüne odaklanıyor ve teknik ayrıntılar göze çarpıyor.

Antalya May Vision Residence 1 projesi yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta!

May Vision Residence 1 projesi, Antalya'nın yeni incisi olarak adlandırılan Altıntaş'ta May grup tarafından hayata geçiriliyor. Antalya May Vision Residence 1 projesi, yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Apple Vision Pro'ya büyük rakip! HTC'de AR/VR gözlüğünü duyurdu

Apple, geçtiğimiz gün yaptığı WWDC 23 etkinliğinde dünyaya duyurduğu karma gerçekliği gözlüğü Vision Pro sahip olduğu fonksiyonların yanında 3 bin 500 dolarlık fiyatıyla da gündeme geldi. Vision Pro’ya rekabette olduğu firmalardan yanıt ise gecikmedi.

Teknoloji devinden Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü ve satış fiyatı

Apple , merakla beklenen cihazı Apple Vision Pro'yu resmen duyurdu. Apple, geleneksel AR/VR başlık tasarımından yola çıkıyor ve onu dünyanın ilk "uzaysal bilgisayarı" olarak adlandırıyor. İşte VisionOS adı verilen tamamen yeni bir işletim sistemiyle donatılan Vision Pro özellikleri ve fiyatı

Ultra Vision kameralı Huawei Nova 10 A101'de! Fiyatını gören inanamadı bile! Yetişen anında alacak!

Huawei'nin en son akıllı telefonu Nova 10, Türkiye'de popüler bir süpermarket zinciri olan A101'de müşterilere sunuluyor. A101, müşterilerine Nova 10'u şok edici bir indirimle sunarak, cihazın cazip fiyatını daha da düşürmektedir. 

Daha hızlı şarjdan çift eSIM'e: Galaxy S23 serisinden beklediğimiz 5 yükseltme

Dolby Vision video kaydından çift eSIM desteğine kadar, işte Galaxy S23 serisi akıllı telefonlarda görmek istediğimiz beş özellik.

CES 2023'te BMW rüzgarı! Öyle bir ürün gösterdi ki herkesi büyüledi

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'te her marka kendi ürünlerini tanıtırken BMW'de gelecekten gelmiş edasındaki yeni arabasını tanıttı. BMW i Vision Dee fuarın en gözde arabası olmayı başardı

Renault Talisman’da fiyat belli oldu! Renault Talisman 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Yeniden tasarlanan ön ve arka tampon detayları, ön ızgara, jantlar ve LED MATRIX VISION teknoloji kullanan ön farlar..Renault Talisman, hayatınızı kolaylaştırmak için yeniden tasarlanmış en son teknolojilerle kişiselleştirilmiş bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Skoda’dan elektrikli yarış arabası Vision GT

1957 efsanesi olan 1100 OHC Coupe modelini yeniden tasarlayan Skoda, elektrikli yarış aracı konseptini tanıttı. VISION GT ismi verilen konsept araç esnek tasarlanan koltuğu ile G kuvvetini yarışlarda en aza indirmeyi planlıyor.

Bisiklet mevsimi geldi! Belderia Vision 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın vazgeçilmezi bisiklet gezintileri için son günleri değerlendirin. Form tutmak ve açık havanın pozitif enerjisini almak isteyenler için Belderia Vision bisikletlerin fiyat listesini kıyaslayabilmeniz için hazırladık. İşte n11 ve hepsiburada alışveriş sitelerinin güncel fiyatları.

Skoda yeni elektrikli model arabasını tanıttı! Vision 7S hayranlık uyandırdı! İşte detaylar!

Skoda, yeni elektrikli modelini tanıttı. Şirket yeni logosu ile Vision 7S modelini görücüye çıkardı. İşte detaylar!

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Başaran ve Muhammad Ashfaq Bashır ortaklığında kuruldu.

Toyota COROLLA 1.5 Vision fiyatları ne oldu? Zam var mı? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Toyota, COROLLA 1.5 Vision modelinin fiyatları güncellendi. Peki, Toyota COROLLA 1.5 Vision fiyatları ne oldu? İndirim var mı? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

vision Haberi

vision

Mercedes-AMG GmbH CEO'su Philipp Schiemer, "Bu çalışma ile, AMG DNA'sını 2025'ten başlayarak tamamen elektrikli geleceğe nasıl aktardığımıza dair ilk bakışı atıyoruz." Açıklamasında bulundu.
 

Mercedes AMG.EA mimarisinden yola çıkıyor. Aracın tekerleklerini kaplayan çamurlukları F1’den ilham aldı.
Ayrıca otomobilde Panamericana ızgarası da göze çarpıyor.