09 / 05 / 2024

Vital İnvestments İnternational İnşaat

Vital İnvestments İnternational İnşaat

Vital İnvestments İnternational İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yahıa Matını tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan'da Şişli, Hacı Mansur Sokak'ta kuruldu.

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Stepan Spırıdonov, Andreı Shkola ve Ekaterına Spırıdonova ortaklığında kuruldu.

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Vital Kamerhe'ye, sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçundan 20 yıl hapis!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti (KDC) Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi'nin Özel Kalem Müdürü Vital Kamerhe'nin yolsuzluk suçlamasıyla yargılandığı davada 20 yıl hapis cezası aldığı açıklandı.

Vital Kamerhe, sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçuyla hakim karşısında!

KDC Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi'nin özel kalem müdürü Vital Kamerhe bir sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçuyla hakim karşısına çıktı...

Vital Kamerhe, bir konut projesi finansmanını zimmetine geçirme suçuyla yargılanıyor!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi’nin özel kalemi Vital Kamerhe, bir sosyal konut projesinin ve güvenlik güçleri için planlanan bir projenin finansmanını zimmetine geçirme suçlamasıyla hakim karşışına çıktı...

Vital Kamerhe, bir konut projesine ait finansmanı zimmetine geçirmekle suçlanıyor!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi’nin özel kalemi Vital Kamerhe, bir sosyal konut projesinin ve güvenlik güçleri için planlanan bir projenin finansmanını zimmete geçirmekle suçlanıyor...

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu tarafından kuruldu.

Vital İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vital İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Hacıosman ve Tuncay Dolunay tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

UPN International 9. Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de gerçekleşen 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla bir araya geldi.

Projebeyaz International, Londra'da ofis açtı!

Projebeyaz International, Londra’da faaliyete geçirdiği yeni ofisi ile dünyadaki hizmet alanını genişletiyor. Projebeyaz International, Ortadoğu’da açtığı Kuveyt şubesinden sonra, Londra ofisi ile de Avrupa’daki gayrimenkul yatırımcılarına hizmet vermeye

UPN International, 9. Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de yapılacak olan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

ABD'li inşaat devi Hill International IMS Proje Yönetimi satın aldı!

ABD merkezli inşaat risk yönetimi şirketi Hill International'ın İstanbul merkezli IMS Proje Yönetimi AŞ'yi satın aldığı bildirildi..

Hıll International, IMS'yi bünyesine kattı!

Hill International, ana perakendecilere,kurumsal yatırımcılara ve uluslararası geliştiricilere yönetim ve danışmanlık hizmeti veren IMS Proje Yonetimi ve Danışmanlık şirketini bünyesine kattı.

Vital İnvestments İnternational İnşaat Haberi

Vital İnvestments İnternational İnşaat

Vital İnvestments İnternational İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yahıa Matını tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Vital İnvestments İnternational İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-) Şirket yurtiçi ve yurtdışı  yol,köprü,baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sinai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. Konusu ile ilgili her nevi inşaat, tesisat, tamir ve tadilat, restorasyon ve taahhüt işleri ile peyzaj ve çevre düzenlemesi yapabilir. 2-) Yurtiçinde ve yurtdışında inşaat, tesisat, montaj işleri ile her nevi müteahhitlik işlerini yapabilir. İnşaat ve tesisat projeleri hazırlayabilir. Mühendislik ve mimarlık hizmetleri yapabilir.Resmi, yarı resmi ve özel ihalelere katılabilir. 3-) Konusu ile ilgili 6435 sayılı kat mülkiyet kanununun ilgili...