17 / 05 / 2024

vitra V-Flow

vitra V-Flow

VitrA'nın yeni V-Flow duş kanalı, duş alanında kesintisiz, estetik ve modern görünüm sağlayarak banyonun şıklığını tamamlıyor. Neredeyse "görünmez olan" V-Flow duş kanalıyla suyun süzülüp gidişi bile farklı...

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA'nın akıllı klozeti V-Care 4 ödül aldı!

VitrA, inovatif teknoloji kullanımı ve üretim kaliteleriyle öne çıkan kurum ve ürünlerinin yarıştığı Plus X ödülleri kapsamında, V-care adlı yenilikçi klozetiyle 7 kategorinin 4’ünde büyük ödüle layık görüldü.

Vitra Wellness banyoda SPA yaratıyor!

VitrA’nın Wellness/SPA çözümleri, yenilenme ve arınmanın keyfini evlere taşıyor. VitrA SPA’larına eklenebilen “Microsilk” özelliği, minik baloncuklar üreterek vücudu sarıyor ve cildi yenileyen kolajen salımının artırılmasına yardımcı oluyor.

Vitra V-Flow ile duş alanlarına kullanışlı çözümler!

V-Flow, engelsiz ve güvenli bir zemin yaratırken, banyodaki tasarım bütünlüğünü de koruyor. V-Flow; mat, parlak ve altın kaplama seçenekleri; dikdörtgen, kare ve yuvarlak süzgeçlerle her bütçeye uygun alternatifler sunuyor.

Vitra'nın ödüllü karoları evlere taşınıyor!

Tasarımı teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarına değer katan VitrA’nın ödüllü karoları, banyodan evin bütününe ve dış mekanlara kadar her yerde kullanım imkanı sunuyor.Vitra'nın ödüllü karoları evlere taşınıyor.

Vezüv Konakları Bakırköy satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de Dimar Yapı tarafından inşa edilen Vezüv Konakları Bakırköy satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon olarak tasarlandı.

VitrA Premium, Elite ve Classic ayna modellerini tanıttı!

VitrA’nın, banyoların değişen ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı, yalın ve kullanışlı Premium, Elite ve Classic aynaların dolaplı ve düz alternatifleri, geniş renk ve ölçü seçenekleriyle zarif çözümler sunuyor

Vitra Zentrum ile banyolara işlevsel ve estetik bir dokunuş katıyor!

İşlevselliği ve pratikliğiyle öne çıkan serideki lavabolar, derin iç hazneleri sayesinde su sıçratmıyor ve kullanım alanlarının temiz ve kuru kalmasını sağlıyor. Vitra Zentrum ile banyolara işlevsel ve estetik bir dokunuş katıyor.

Bakırköy Vezüv Konakları satılık!

Bakırköy Vezüv Konakları satılık daire seçenekleri 3 farklı şekilde tasarlandı. Daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 3 oda 2 salon şeklinde müşterilere sunuluyor...

Gedore’den kıvılcım çıkartmaz el aletleri!

Gedore’nin her türlü patlayıcı ve yanıcı gaz, sıvı ve katı maddeler içeren ortamlarda güvenliği sağlayan kıvılcım çıkartmaz ürünleri, ATEX direktifleri kapsamında, bronz, bakır-berilyum ve diğer kıvılcım çıkartmaz elementlerden alaşım yapılarak üretiliyor

VitrA’nın mermer görünümlü karolarıyla, duvarlarda yeni bir dönem başlıyor!

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor...

Vıaland'de gnctrkcll'lilere ikinci bilet bedava!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND, Turkcell’le yaptığı işbirliği çerçevesinde gnctrkcll’liler için rüya gibi bir kampanya başlattı. Vıaland'de gnctrkcll'lilere ikinci bilet bedava.

Vitra karolarında boyut ve yüzey seçenekleriyle fark yaratıyor!

VitrA’nın, büyük ebatlı porselen karo üreticisi İtalyan LaminaM ® firmasıyla işbirliği yaparak sunduğu VitrA LaminaM ® karo serisi, yenilikçi malzemeleri ve üstün teknolojisiyle fark yaratıyor.

vitra V-Flow Haberi

vitra V-Flow

VitrA'nın yeni V-Flow duş kanalı, duş alanında kesintisiz, estetik ve modern görünüm sağlayarak banyonun şıklığını tamamlıyor. Ürünün detayları şu şekilde;



Ürün Detayı

Kaynaksız tek parça gövde,
Uygulamada tesviye betonuyla kilitlenmeyi sağlayan patentli ters açılır kanallar,
Yapıştırıcı taşmalarını engelleyen üç boyutlu gövde yapısı,
İzolasyon tutunma kanalları,
Ses izolasyonu sağlayan yükseklik ayar seti.


Sifon Seçenekleri

V-Flow duş kanalı sistemi yandan, alttan ve yandan 360° çıkışlı sifon alternatifleriyle her ihtiyaca uygun çözümler sunuyor.


Premium

Karo ile etkili uyum, premium görünüm.

Derz boşluğu yok,
Metal çerçeveli,
Mat, parlak, altın kaplama kapak seçeneği,
30 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm ölçü seçeneği.
 


Elegant:

Etkili bitiş, uyumlu bütünlük.

Derz boşluğu yok,
Metal çerçeveli,
Mat, parlak, altın kaplama kapak seçeneği,
Kapakta karo uygulama seçeneği,
30 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm.


Style:

Farklı tasarım alternatifleri, uygun fiyat,
Derz...