12 / 05 / 2024

Vivense Teknoloji Hizmetleri ankara kahramankazan

Vivense Teknoloji Hizmetleri ankara kahramankazan

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Ankara ili Kahramankazan ilçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki deponun 3 bin 500 metrekarelik depolama alanı Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'ye 2 seneliğine kiralandı...

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Teknoloji devi Google’ın Türkiye ekonomisine katkısı 3,3 kat arttı

Teknoloji devi Google, düzenlediği bir etkinlikte Türkiye'de ürettiği hizmetleri ve ekonomiye katkılarını içeren raporu açıkladı. İşte detaylar...

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Mantar tarafından kuruldu.

Kırlangıç Teknoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırlangıç Teknoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerziban Kırlangıç tarafından kuruldu.

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heka Scıence Arge Sanayi ticaret Limited Şirketi ve Adel Teknoloji ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Onan Bilimsel Mühendislik Ve Teknoloji Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Onan Bilimsel Mühendislik Ve Teknoloji Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Okhan Onan tarafından kuruldu.

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 1.4 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Ankara ili Kahramankazan ilçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki deponun 3 bin 500 metrekarelik depolama alanı Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'ye 2 seneliğine kiralandı...

Vivense Teknoloji Hizmetleri ankara kahramankazan Haberi

Vivense Teknoloji Hizmetleri ankara kahramankazan

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi hakkında açıklama yaptı. 

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Ankara ili Kahramankazan ilçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki 11 bin 970 metrekare arsa üzerinde bulunan 13.833,5 metrekare deponun 3.500 metrekarelik depolama alanı "Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş."ye 1 Ağustos tarihinden itibaren 2 seneliğine kiraya verildi.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz portföyünde bulunan Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki 11.970 m2 arsa üzerinde bulunan 13.833,5 m2 deponun 3.500 m2'lik depolama alanı "Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş."ye 1 Ağustos tarihinden itibaren 2 seneliğine kiraya verilmiştir.

Kiraya verilen depodan 2 senede yaklaşık 1.450.000-TL+KDV gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Dosya için