30 / 04 / 2024

Vivo X Fold Plus

Vivo X Fold Plus

Vivo'nun 4 kameralı katlanılabilir telefonu X Fold Plus tanıtıldı. Vivo X Fold Plus özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Vivo X Fold Plus görüntüleri paylaşıldı!

Çinli teknoloji şirketi Vivo, katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki yerini üst sıralara taşımak için Vivo X Fold Plus modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Elektrikli aracın gücünü Nissan X-Trail e-Power ile hiseedeceksiniz! İşte Haziran ayı fiyat listesi

Nissan X-Trail e-Power, Japon otomobil üreticisi Nissan tarafından üretilen ve pazarlanan bir SUV modelidir. e-Power, Nissan'ın elektrik motoru tarafından tahrik edilen bir seri hibrit sistemine sahip olan bir teknolojidir. Peki 06 Haziran fiyat listesi nedir?

Vivo Türkiye, Babalar Günü'nü Kampanyalarla Kutluyor! Y35 ve Y22s İle Babanızı Şımartın!

Babalar Günü yaklaşırken, vivo Türkiye, şık ve kaliteli akıllı telefon modelleri Y35 ve Y22s ile babaları unutmadı. Türkiye'de üretilen Y35 ve Y22s modellerini satın alan kullanıcılara Türk kahvesi makinesi hediye ediyor. Ayrıca, sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti fırsatı da bekliyor.

Uygun ödeme koşulları ile Nissan X-Trail bayilerde! Haziran zammı ne kadar oldu?

Nissan X-Trail, gelişmiş güvenlik teknolojileriyle donatılmıştır. Bu teknolojiler arasında akıllı acil frenleme, şerit takip asistanı, kör nokta uyarısı, trafik işareti tanıma ve adaptif hız sabitleyici gibi özellikler bulunur. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.

Vivo V29 Lite 5G: Uygun Fiyatlı Telefonun Özellikleri ve Fiyatı!

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, uygun fiyatlı bir seçenek olarak Vivo V29 Lite 5G modelini tanıttı. Bu telefon, kullanıcılara nasıl bir deneyim sunuyor? İşte Vivo V29 Lite 5G'nin özellikleri ve fiyatı...

Vestel BM 5001 X Pro 5 Programlı Bulaşık Makinesi’nde görülmemiş indirim!

Hem yeni evlenecek çiftlerin hem de bulaşık makinesini yenilemek isteyen tüketicilerin ilk tercih ettiği beyaz eşya markaları arasında yer alan Vestel, BM 5001 X Pro 5 modelinde indirime gitti. Bu kapsamda, bulaşık makinesi almak isteyenler, fiyat araştırması yapmaya başladı.

Vivo S17 Pro'nun fiyatı belli oldu!

Çinli telefon üreticisi Vivo, yeni fiyat/performans odaklı modeli Vivo S17 Pro'yu tanıttı. Cihaz 6.78 inç 120 Hz AMOLED ekran ve MediaTek Dimensity 8200 işlemci ile öne çıkıyor.

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Vivo Y16 telefon fiyatı yere serildi

Hepsi Burada'nın Vivo Y16 telefonlarda yaptığı kampanya vatandaşın ilgisini çekti. uygun fiyatlı bir orta seviye telefon olarak piyasaya sürülen cihaz için özellikleri ve fiyatı merak ediliyor. İşte Vivo Y16 fiyat listesi

Vivo Y35+ 5G ve Y35m+ 5G bütçe dostu fiyatı ile sahneye çıktı! İşte o fiyat etiketi ve özellikler!

Vivo, bugün yeni modellerini tanıtarak kullanıcılara aynı özelliklere sahip iki seçenek sunuyor. İşte Vivo'nun Y35+ 5G ve Y35m+ 5G modellerinin özellikleri ve fiyatları!

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Global anlamda en popüler e-ticaret sitesi olan Amazon'da indirimler devam ediyor. Samsung Galaxy Z Fold 4 modeline yaptığı indirim vatandaşın gündeminde. Siteden alımlarda büyük avantaj sunan Amazon müşterilerini bekliyor.

Vivo, V25 ve Y35 Modellerine Ücretsiz TWS2 ANC Kulaklık Kampanyası Başlattı!

Vivo, yeni çevrimiçi satış platformu aracılığıyla V25 ve Y35 modellerini satın alan müşterilerine ücretsiz olarak TWS2 ANC kulaklık hediye ediyor. İşte ayrıntılar...

Vivo Y35m+ fiyatını ve özellikleri şok etti! Bu fiyata herkes alır!

Vivo, akıllı telefon sektöründe adını duyurmuş güçlü bir marka olarak öne çıkıyor. Şimdi ise dikkat çekici bir yeni model olan Vivo Y35m+'ı tanıtmaya hazırlanıyor. İşte Vivo Y35m+'ın öne çıkan özellikleri ve beklenen fiyatı...

Vivo S17e'nin fiyatı yanlışlıkla resmi satış sitesinde paylaşıldı;  İşte Vivo S17e fiyatı

Yakın zamanda tanıtımı yapılacak olan ve fiyatının da bu lansmanda paylaşılması beklenen Vivo S17e, bugün yanlışlıkla markanın resmi web sitesinde görüntülendi. Yapılan hata hemen düzeltilse de Vivo S17e'nin fiyatı tanıtım gününden önce ortaya çıkmış oldu. İşte detaylar...

Vivo S17'nin teknik özellikleri açıklandı: Özellikle kamera performansı dikkat çekiyor!

Vivo'nun yeni modeli S17'nin teknik özellikleri gün yüzüne çıktı. Peki, kullanıcılara ne gibi özellikler sunacak?

Vivo X Fold Plus Haberi

Vivo X Fold Plus

Vivo’nun merakla beklenen 4 kameralı katlanılabilir telefonu X Fold Plus sonunda tanıtıldı. Telefonun özellikleri ve fiyatı şimdiden en çok araştırılan konular arasına girdi.

İşte merak edilen detaylar…

VİVO X FOLD PLUS ÖZELLİKLERİ!

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo katlanabilir telefon pazarına girdi ve yeni modelini tanıttı. X Fold Plus adı verilen model gücü Qualcomm'un Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinden gelmektedir.

Yeni modelin geniş tarafında 8.03 inçlik 2K Plus bir ekrana yer verildi. E5 AMOLED panelli ekran 120 Hz yenileme hızı dikkat çekiyor. Katlandıktan sonra görülen küçük veya dış ekran ise FHD+ çözünürlüğe sahip ve 6.53 in boyutuna sahiptir. Telefonda 12GB RAM'le gelirken 256 ve 512 GB dahili depolama seçenekleri de bulunuyor.

VİVO X FOLD PLUS KAMERA ÖZELLİKLERİ

Bu telefonun öne çıkan özellikleri arasında gelişmiş kamera...