02 / 05 / 2024

Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş sakarya

Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş sakarya

2002’den beri sektörde Gayrimenkul Değerleme - Makine ve gemi değerlemesi konusunda hizmet veren Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A. Ş, yeni şubesini Sakarya'da açtı.

Deniz GYO gayrimenkul değerleme alacağı şirketi seçti!

Deniz GYO, 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.  ile  Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarını belirledi.

Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş.'nin yeni şubesi Sakarya'da!

2002’den beri sektörde Gayrimenkul Değerleme - Makine ve gemi değerlemesi konusunda hizmet veren Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A. Ş, yeni şubesini Sakarya'da açtı.

Ata Gayrimenkul Düzce gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Düzce gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Ata Gayrimenkul Gebze gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Gebze gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Açı Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Açı Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi, Ömer Ali Anbar Şube Müdürlüğü'nde 270 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu.

İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Babür Berksan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta kuruldu.

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ökkeş Fatih Akyurt Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Eyüp, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Lokman Çuvanlıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Gaffar Yıldırımer Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Kartal, Doğanlı Yeni Mahallesi, Pegagaz Sokak'ta kuruldu.

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ramazan İşleker Şube Mdürülüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Akyapı Sitesi, C2 Blok'ta kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi; Ali Kızıltan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş sakarya Haberi

Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş sakarya


Son dönemde büyük önem kazanan Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Riskli Binaların yenilenmesi alanında da SPK Lisansına sahip kadrolu Mimar, İnşaat Müh., Şehir Plancısı, Harita Müh. ve ekonomist uzmanları ile Bakanlık kriterlerine uygun arsa payı değerlemesi ve şerefiye değerlemesi konusunda, müteahhitlere, apartman yöneticiliği/kat maliklerine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri ve Mahkemelere sunulmak üzere raporlar hazırlıyor.  


Her yıl dengeli ve köklü büyümeyi hedefleyen Vizyon Değerleme firması;  2009-2010 yılında Ankara-İzmir ve 2011 yılında İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüklerinden sonra  2014 yılı Kasım ayında açtığı, Bursa, Antalya, Trabzon, Malatya, Adana Şube Müdürlüklerinde ilave olarak Mart/2015 de Sakarya Şube Müdürlüğünü hizmete açarak faaliyetlerine devam ediyor.  Böylece şube sayısını 9’a çıkardı. Türkiye genelinde sektörün önde gelen büyük bankalarına hizmet veren firma hakkında www.vizyongd.com...