19 / 05 / 2024

Vizyon Invest Emlak iletişim

Vizyon Invest Emlak iletişim

Vizyon Invest Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Güldü tarafından kuruldu.

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd ve OBS Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ssg İnvest Emlak Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ssg İnvest Emlak Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Mustafa tarafından kuruldu.

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Arjen Pulat, Irına Dudyk ve Naushad Gattoo ortaklığında kuruldu.

Kk Vizyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kk Vizyon Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de Rao Wadeer Ahmed tarafından kuruldu.

Vizyon Invest Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Invest Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Güldü tarafından kuruldu.

Citymax İnvest Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Citymax İnvest Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koç tarafından kuruldu.

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Fahim Mohammad Osman tarafından kuruldu.

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Amr Al Ramla Al Shami, Mehmet Onur Akbulut ve Mohammad Nour Alramla Alshami ortaklığında kuruldu. 

Home Invest Emlak Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Invest Emlak Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekme'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Larisa Klimova tarafından kuruldu.

Global İnvest Partner Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvest Partner Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Adeel Shuja Butt ve Faheem Babar ortaklığında kuruldu.

2018'de emlak yatırımı için en cazip ülkeler!

ABD yatırım danışmanlığı şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren Live and Invest Overseas, 2018'de emlak yatırımı için dünyanın en cazip 9 ülkesini açıkladı. 

Emlak Konut Zeytinburnu projesinin ruhsatı alındı!

Emlak Konut güvencesiyle, Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Zeytinburnu Beştelsiz projesinin yapı ruhsatı alındı. Projede 260 ticari ünite ile 218 konut yer alacak.

Emlak Konut Zeytinburnu projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Zeytinburnu Beştelsiz arsasında inşaat başlıyor. Bugün yer teslimi yapılan proje Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Vizyon Invest Emlak iletişim Haberi

Vizyon Invest Emlak iletişim

Vizyon Invest Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Güldü tarafından kuruldu.

Vizyon Invest Emlak Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 3. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5. Komisyon mukabilinde her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Her türlü yaş, kuru, dondurulmuş sebze, meyve, çiçek, bakliyat, hububat, tarımsal ürün imalat, üretim, işleme, alım satım, paketleme hizmetleri yapmak. 7. Sebze, meyve, tohum, fide, fidan, her türlü tarla ve süs bitkileri üretim, alım ve satımını yapmak. 8. Her...