10 / 05 / 2024

vizyon istanbul larus loft

vizyon istanbul larus loft

16 Mayıs'ta tanıtımı yapılacak olan Larus Loft Göktürk projesinde 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Larus Loft Göktürk projesinde daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleştiriliyor...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'nin vizyon projesidir!

Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi için Türkiye'nin vizyon projesi olduğunu dile getirdi. 

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı... 

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Vizyon Atölyesi, İstanbul için Yeşil Yol projesi tasarladı!

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 17. yıl dönümünde, kentlerin geleceğini kurgulamak için kurulan ‘Vizyon Atölyesi’ İstanbul’da aktif yeşil alan miktarını artırmak, olası bir depremde toplanma alanları açmak için ‘Yeşil Yol’ projesini tasarladı.

Vizyon Park Tuzla! İstanbul'da prestijli bir yaşam!

11 dönüm arazi üzerinde yükselen 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2' lerden oluşan alternatifli daire seçenekleriyle modern yaşamdan vazgeçemeyen vizyon sahibi konuklara ev sahipliği yapıyor.

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 14 Ekim'de Ümraniye, Esenşehir Mahallesi'nde açıldı.

Göktürk Larus Loft ulaşım!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığında inşa edilen projede 116 adet daire bulunuyor. Göktürk Larus Loft ulaşım bilgileri kapsamında proje Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft lokasyon bilgisi!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığıyla yükselen projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgisi kapsamında Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Vizyon projeler kentsel dönüşümle hareketlenecek!

İMDER Başkanı Halil Tamer Öztoygar, sektörün Türkiye'nin vizyon projeleri olan üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, üç katlı tüp geçit projesi, otoyolları, Kanal istanbul projesi ve kentsel dönüşümle hareketleneceğini söyledi.

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi fırsatı!

KUYAŞ Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay vade imkanı sunuluyor. Fiyatlar 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı...

İstanbul Vizyon Park'ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. Mağazaların fiyatları 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

vizyon istanbul larus loft Haberi

vizyon istanbul larus loft


Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı, Larus Palas projesinden sonra Göktürk'te Larus Loft projesine hazırlanıyor. Larus Loft projesi Larus Palas projesinin hemen karşısında yer alıyor.


Larus Loft Göktürk teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Mimarisi Larus Palas konseptinde olan Larus Loft projesinin harfiyat çalışmaları başladı.


Larus Loft projesinde 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor. Göktürk Larus Loft projesinde dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


16 Mayıs'ta tanıtımı yapılacak olan Larus Loft projesinde ödemeler firma bünyesinde 24 ay vade farkı olmadan yapılıyor.


Tel: 0212 322 76 08

Web: